karbare-jadid ارسال شده در مرداد 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2016 با سلامپرستاشاپ نسخه 1.6 رو نصب کردم و زمانی که محصول به سبدخرید اضافه میکنم و مرحله دوم پرداخت پیام خطای زیر رو دارمNot AcceptableAn appropriate representation of the requested resource /en/login could not be found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.مشکل با غیز فعال کردن سکیورتی مود در بخش مدیریتی حل نشد تنظیمات / سئو و URL / غیر فعال کردن ماژول mod_security آپاچی ولی پس از غیر فعال کردن ModSecurity درcPanel مشکل حل شد !* چرا مشکل با غیر فعال کردن ModSecurity در بخش مدیریت فروشگاه حل نشد ؟* آیا غیر فعال کردن ModSecurity در سی پنل مشکل امنیتی برای فروشگاه ایجاد میکند ؟ از مدیران و کاربران باتجربه خواهش میکنم راهنمایی کنند ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 غیر فعال کردن برای هاست رو نمیدونم :s اما ترجمه این گزینه در داکیومنت پرستاشاپ به این صورته: غیر فعال کردن ماژول mod_security آپاچی.mod_security ماژول وب سرور آپاچی است که به عنوان فایروال عمل کرده و از سرور شما در برابر نفوذ محافظت می کند. این ماژول برخی ویژگی های کلیدی را بلاک می کند و یا حتی در برخی از پیکربندی ها سبب تولید خطا شود. ترجیحا این گزینه را غیرفعال کنید.موفق باشید. واکنش ها : javad2140 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .