nima4417 ارسال شده در مرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2016 با سلامبالای سایت یه ارور نشون میداد که url سایت با url لینک هایی که استفاده میکنی متفاوتهاینی که خودش میگفت www داشت اینی که من استفاده میکردم نداشتاومدم url رو تغییر بدم سه تا تکست باکس بودپایینیش نوشته بود مقصدآدرس سایت رو زدم دیدم خارج شد دیگه بالا نمیادمتوجه شدم یه فولدر درست کردم به اسم آدرس سایت و الان بجای این که سایت باز بشه اون فولدر باز میشهpicomobile.ir این آدرس سایتمهااز پرستاشاپ 1.6.1.2 استفاده میکنماگه زودتر جواب بدین ممنون میشم حیاتیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 فک کنم مشکلتون حل شده.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima4417 ارسال شده در شهریور 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 فک کنم مشکلتون حل شده.موفق باشید دادم هاستینگ بک آپ چند روز قبل رو ریستور کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .