mohammad_203 ارسال شده در شهریور 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2016 سلاممن قالب leo moonsun رو نصب کردم وقتی در صفحه محصول گزینه اضافه به سبد خرید کلیک میکنم این پیام به صورت پنجره جدا میاد و ازاردهنده هستولی در صفحات که کلیه محصولات رونشون میده و روی گزینه اضافه به سبد خرید کلیک میکنم این پیام نمیادhttp://8pic.ir/images/gcnn5fwaqgsdijkfm8r2.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2016 به پشتیبانی قالبتون تیکت بزنید دوست من واکنش ها : mohammad_203 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_ahmadneya ارسال شده در دی 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2017 هر چند سوال قدیمی می باشد اما خودم هم این مشکل داشتم واذیت شدم برای دوستانی که بعدها با این مشکل مواجه میشوند عرض می کنم این مشکل بخاطر تب مقادیر محصولات می باشد کافیه در تب محصولات/مقادیر فیلد "زمانی که موجود نیست" رد سفارشات اجازه به ثبت سفارش را تیک بزنید یا در منوتنظیمات/محصول فیلد "اجازه به سفارش محصولات بیشتر از موجودی " بلهخیر را تیک و ذخیره نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .