hoggat33 ارسال شده در آبان 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2011 صفحیه ایی که تنظیمات لوکال داره رو انجام میدم ولی جلوتر نمیره - از چیزی هم ارور نمیده- نمیدونم باید چیکار کنم کمک کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2011 سلامداداشی از صفحه ای که میگی عکس بگیر ...دیتابیس رو صحیح ساختی ؟؟؟ تست دیتابیس بزن ببین مینویسه متصل هست یا در صورت خواست اطلاعات دیتابیس رو بده با صفحه نصب برات اکی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoggat33 ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 سلام ممنون از پیگیریت : ولی مشکل دیتا بیس ندارم چون کانکت میشه - ولی وقتی دکمه مرحلی بعدی رو میزنم باز همون صفحه است ! پکیدم از بس بالا پایینش کردم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 از چه نرم افزاری استفاده میکنید برای لوکال؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoggat33 ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 دوست گرامی از لوکال استفاده نمیکنم رو هاست نصب میکنم.؟رفیق اگه میتونی شمارتو بده زنگ بزنم شفاهی بپرسم - یا بیا یاهو بچتیم . یه سری بزن به این آدرس ببین چه میکنی **** (برای جلوگیری از سوء استفاده لینک رو حذف کردم. بهتون پیغام میدم "admin") نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoggat33 ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 چی شد پس ادمین جون قرار بود پیام بدی به من - من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 سلام ببخشید چه پوشه هایی رو باید سطح دسترسی شونو تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 چی شد پس ادمین جون قرار بود پیام بدی به من - من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.؟؟؟؟ حجت جان بهتون پیغام خصوصی دادم. گفتم اطلاعات هاستتون رو برام پ.خ کنید تا چک کنم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 سلام ببخشید چه پوشه هایی رو باید سطح دسترسی شونو تغییر بدم؟ تمامی پوشه ها باید دارای دسترسی 755 باشند به غیر از upload ، download و img که باید روی 777 باشند و همینطور تمامی فایل های باید دارای دسترسی 644 باشند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 ایا فقط پوشه ها وفایل هایی که تو روت هاست یا نه هرچی پپوشه تو فایل منیجر هست من مشکل دارم شاید باتغییر دسترسی درست بشه ممنون میشم کمک کنیدسلام منیخام پرستاشاپ رو ساده نصب کنم وقتی تو پوشه نصب میکردم یه ارور میداد الان که تو روت هاست هست 3-4 تا ارور داده تو عکس مشخص کردم مشکلی پیش نمیاد ایا نصب نکنم بعدا ماحرا بشه لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 آره.همه پوشه ها و فایلها یه ماژول گذاشتم که میتونین با اون، دسترسی پوشه ها رو چک کنین ببینین درسته یا نه.از این لینک دریافت کنین.http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=147 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 داداش والا چی بگم من نصب کردم پرستا شاپ رو ساده بازم ایمیل ارسال نمیشه تو اون یکی فروم پرستا گفته دسترسی رو باید موقع نصب تغییر بدی اما تو این انجمن اموزش نصبی داده نشده.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 من اومدم رو هاست نصبش کنم نمیدونم چرا این ارور رو میده : Your configuration is invalid. Please fix the issues belowتنظیمات نقل پی اچ پی خاموش است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 باید با سرویس دهنده ی هاستتون تماس بگیرید و بگید PHP Quotes رو براتون فعال کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 باید با سرویس دهنده ی هاستتون تماس بگیرید و بگید PHP Quotes رو براتون فعال کنند موفق باشید مرسی مهرشاد جان . پیربشی جوون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.dcsamin.ir ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 اقای ادمین هر کاری میکنم نصب نمیشه صفحه اخر گیر میکنه چرا؟! روی لوکال نصب میکنم با wampserver نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 با xampp نصب کنید روی بعضی سیستم ها wamp برای پرستا شاپ جواب نمیده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 مهرشاد با ادمین هاست صحبت کردم گفت یکساعت پیش فعالش کردم . اما هنوز همون ارور رو میده ؟ فکر میکنی دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه ؟یک فایل phpinfo هم فرستاده گفته میتونی باهاش تست بگیری ! چطوری میشه باهاش تست گرفت شما میدونی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.dcsamin.ir ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 بعد یه سوال دیگه میشه مشکلاتی که در حال حاضر این سیستم داره ها بگین اخه من تازه باهاش اشنا شدم نمیدونم چه امکاناتی داره ؟ مثلا هیدن میگفت ایمیل فارسی نمیفرسته درسته ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 بعد یه سوال دیگه میشه مشکلاتی که در حال حاضر این سیستم داره ها بگین اخه من تازه باهاش اشنا شدم نمیدونم چه امکاناتی داره ؟ مثلا هیدن میگفت ایمیل فارسی نمیفرسته درسته ؟؟؟؟ بله امکانات و معایب این نسخه رو میتونید توی این تاپیک مشاهده کنید: http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=151 نفرستادن ایمیل فارسی به خاطر یسری مشکلات ترجمه بود که البته از تیم قبلی بود و ما به زودی این مشکل رو حل میکنیم و اصلاحیه رو داخل انجمن قرار میدیم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 مهرشاد با ادمین هاست صحبت کردم گفت یکساعت پیش فعالش کردم . اما هنوز همون ارور رو میده ؟ فکر میکنی دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه ؟یک فایل phpinfo هم فرستاده گفته میتونی باهاش تست بگیری ! چطوری میشه باهاش تست گرفت شما میدونی ؟ نه متاسفانه من تا بحال این تست رو انجام ندادم. اما در حالت عادی باید اینجوری باشه. اول فایل phpinfo رو در پوشه ی root هاست آپلود کنید بعدش به این آدرس برید: www.yourshop.com/phpinfo حالا اگر فایلش phpinfo.php هست آدرس به این صورت میشه: www.yourshop.com/phpinfo.php موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 مهرشاد با ادمین هاست صحبت کردم گفت یکساعت پیش فعالش کردم . اما هنوز همون ارور رو میده ؟ فکر میکنی دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه ؟یک فایل phpinfo هم فرستاده گفته میتونی باهاش تست بگیری ! چطوری میشه باهاش تست گرفت شما میدونی ؟ نه متاسفانه من تا بحال این تست رو انجام ندادم. اما در حالت عادی باید اینجوری باشه. اول فایل phpinfo رو در پوشه ی root هاست آپلود کنید بعدش به این آدرس برید: www.yourshop.com/phpinfo حالا اگر فایلش phpinfo.php هست آدرس به این صورت میشه: www.yourshop.com/phpinfo.php موفق باشید مهرشاد تست ای که گفتی همونطور بود . آپلودش کردم .http://www.kamymarketing.com/phpinfo.php یه نگاه بنداز ببین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 درست گفتن به شما کوروش جان. اون گزینه فعال هستش. آیا موقع نصب که اون خطا رو نشون میده به شما اجازه ی رفتن به مرحله ی بعد رو نمیده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 اصلا اجازه رفتن به مرحله بعد رو نمیده مهرشاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 پس مشکل از همون هاستتونه. باید مشکل رو با وب سرویستون در میون بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .