sammy ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 سلامنمیدونم این مشکلو کجا باید مطرح کنمواسه همین اینجا مطرح کردممن فروشگاهم رو نصب کردم و وقتی میخوام برم توش صفحه ی index of میاو که زیرش نوشته prestashop و باید رو اون کلیک کنم تا وارد فروشگاه بشه مشکل از کجاستمشکل دومم هم مربوط به اینه که قیمت ها رو به جای اینکه به صورت مثلا 39000 نمایش بده به صورت 000.0039 نمایش میدهاگه اینم قابل حله بهم راهکار بدیدبا تشکرآدرس سایتم همmk-iran.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 شما پرستاشاپ رو داخل یک پوشه نصب کردید.از مدیریت هاست وارد مدیریت دامنهها بشید و پوشه مرتبط به دامنه رو تغییر بدید. یا این که تمام پوشه ها و فایل ها رو به روت دامنه منتقل کنید و در بخش مدیریت - url و سئو - در انتهای صفحه محل نصب فروشگاه رو تغییر بدید.سؤال دوم شما هم بارها پاسخ داده شده. در انجمن جستجو کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sammy ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 سلام دوستانمن یه تازه کارم واسه همینم میخوام همه ی فروشگاه ساز هارو اول تست کنم بعد یکیشو انتخاب کنمحالا هم پرستا رو تست کردممیخوام مارکت ساز رو هم امتحان کنمواسه همین دیتا بیس مربوط به پرستا شاپ + فایلهای روت رو پاک کردم و مارت ساز نصب کردم اما وقتی میخوام سایتم رو ببینم پیام You tried to visit mk-iran.compublic_htmlprestashop, which is not loading.رو میده و صفحه زیر که عکسشو گذاشتم باز میشه باید چیکار کنمhttp://up4.iranblog.com/images/41417104606174568016.png آدرس سایتم هم : mk-iran.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 این مشکل مربوط به پرستاشاپ نمیشه دوست عزیز .تنظیمات دامنه خودتون رو بررسی کنید . شما میگید که پرستاشاپ رو پاک کردین پس نمیتونه مشکل از اون باشه . احتمالا تنظیمات dns دامنه شما تغییر کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .