amirsallar75 ارسال شده در شهریور 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 با درود و وقت بخیرچه مسائل و مشکلاتی میتونه باعث بشه که سایت پس از نصب قالب جدید نتونه بالا بیاد و حتی ساختار DOM Tree اونهم تشکیل نشه . آیا تصاویر بندانگشتی میتونن عامل این مشکل باشن ؟سایتم حدود 10 گیگابایته و وقتی قالب رو روش نصب میکنم دیگه بالا نمیاد و جز یه صفحه سفید خالی چیزی نمایش نمیده این درحالیه که قالب کاملا سالمه و روی یک پرستاشاپ خالی که تازه نصب شده خیلی سریع و خوب بالا میاد .من حتی کلیه ماژول هایی که به هر نحوی میتونه مزاحم باشه و از جای نا مرتبطی تهیه شده باشه رو هم حذف کردم ولی باز مشکل پابرجاست و با روشن کردن حالت دیباگ و تنظیمات عیب یابی از بخش کارایی ها هم مشکل حل نشد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 بخش سوالات متداول انجمن را بخوانید تا دیباگ را روشن کنید واکنش ها : amirsallar75 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در شهریور 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 واقعا یه دنیا سپاس جناب دانوشولی تعجبم اینجاست که سه تا خطا گرفت که هر سه هم از ماژول iWiki بود که از همین جا تهیه کردمچرا همچین چیزی باعث مشکل شده ؟من تمام ماژول های نامعتبرم رو حذف کرده بودم هرچیزی که بود فقط ماژول های پولی مونده بود که ماژول خوب دانشنامه که ازش استفاده میکردم ایجاد مشکل کرده بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 سلامماژولهای تجاری دارای پشتیبانی هستند ، تیکت بزنید تا مشکلتون حل بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .