shahramz ارسال شده در شهریور 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 سلام دوستان چند روزی میشه که درگیر موضوعی در پرستا شاپ هستمزمانی که میخوام قالب سایتم رو عوض کنم هر قالبی که آپلود میکنم و انتخاب میکنم با قالب پیش فرض سایت ادغام میشه!فقط قالب پیش فرض پرستا شاپ رو سایت بدون مشکل هست.هر قالب دیگری با این قالب ادغام میشه هیچ نوع دستکاری در ماژول ها و قالبم نکردم.چند بار پرستا شاپ رو پاک و دوباره نصب کردم.حتی از پرستا شاپ نسخه پایین تر هم استفاده کردم باز هم مشکل حل نشد از اساتید گرامی خواهش میکنم منو یاری کنند آدرس سایت : medyaar.comاز میهن وب هاست نیز استفاده میکنم در حال حاضر آخرین نسخه پرستا شاپ نیز نصبهدر حال حاضر قالب zemeston فعاله اما با قالب پیش فرض ادغام شده تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 سلام بر شما.پاسخ شما در تیکت داده شد اما باید خدمتتون عرض کنم سایت شما شبیه قالب زمستونه و مشکلی نداره و فقط عکسهاش مشابه قالب پیش فرضه به دلیل اینکه نصب قالب تصاویر و شاخه و ... رو تغییر نمیده.موفق باشید. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahramz ارسال شده در شهریور 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 سلام بر شما.پاسخ شما در تیکت داده شد اما باید خدمتتون عرض کنم سایت شما شبیه قالب زمستونه و مشکلی نداره و فقط عکسهاش مشابه قالب پیش فرضه به دلیل اینکه نصب قالب تصاویر و شاخه و ... رو تغییر نمیده.موفق باشید. بله ممنون از شمامشکل حل شدتشکر از پشتیبانی خوبتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .