behsan ارسال شده در شهریور 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2016 با سلاممن از قالب مینا استفاده می کنم برای ثبت کد اولیه اینماد در Header سایت خیلی راه ها رو امتحان کردم تا در اینماد شناسایی شود اما نشد. تا این که از ماژول اینماد استفاده کردم و کد وارد شده در آن وارد کردم، در اینماد قبول شد ولی یک مشکلی در سایتم بوجود اومده : در صفحه اول و اصلی سایت در اینجا کد داره نمایش داده می شهلطفا راهنمایی کنید که از کجا و به چه شکل می تونم این مشکل رو حل کنم و این شکل در اومده رو حذف کنمhttp://s7.picofile.com/file/8253656700/error.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behsan ارسال شده در شهریور 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2016 کسی نیست راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2016 سلامسایت شما که تائید بشه ، عکس نماد ظاهر خواهد شد. برای مشکل ظاهری هم تیکت بزنید تا طراح قالبتون براتون حل کنه . البته ممکنه هزینه داشته باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .