farzad_sh_2020 ارسال شده در شهریور 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 سلاممن تازه یک فروشگاه دیگه دارم با پرستا راه اندازی میکنمآخرین نسخه هم دانلود کردم و نصب کردمالان میخوام محصول ایجاد کنم هرچی صبر میکنم گزینه ذخیره فعال نمیشه این خطا هم میاد :(timeout)در هنگام بارگذاری تبها، اشکالی از جانب سرور رخ داده است: بعضی تبها بارگذاری نشدهاند.لطفا یک بار دیگر به وسیلهی تازه سازی صفحه، تلاش کنید.اگر هنوز با این مشکل مواجه هستید، لطفا گزارشهای سرور خود را بررسی کنید یا این که با فراهم کنندهی هاست خود جهت کمک گرفتن از آنها تماس بگیرید. درضمن اینترنت من 12 مگ هست و هاست هم داخل ایران و بدون مشکل سایت بعد از زدن اینتر باز میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 سلاممیتونه به یکی از این دلایل به وجود اومده باشه :1- سرعت اینترنت شما2- سرعت اینترنت هاست شما3- نصب ماژولی که در این صفحه دارای عملکرد خاصی است4- وجود خطا در این صفحهتوجه کنید که این صفحه حداقل 12 درخواست را از طریق جیکوئری ارسال میکند و تا 10 12 ثانیه طبیعی است موفق باشید واکنش ها : farzad_sh_2020 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad_sh_2020 ارسال شده در شهریور 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 ممنون از شمامشکل از اینترنت و یا هاست نیست به هر حال هر از گاهی پیش میاد که با ریفرش کردن حل میشه مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 اینجور مواقع دونه دونه روی تبها کلیک کن تا دونه دونه لود بشن. اکثر مواقع حل میشه. این یه راه حل موقتیه تا مشکلتون رو پیدا کنید. اکثر مواقع از سرعت اینترنت و پینگه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 با سلام میتونی این قسمت رو هم تست کنی ، به منوی کارائی وارد شو و کامپایل اجباری رو روی تیک وسط بزار وی چند ساعتی تست بگیر.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .