mobin63 ارسال شده در شهریور 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2016 سلاممن یه مشکل دارم با این ماژول و اون اینه که وقتی تعیین میکنم قیمت یه دسته از 0 تا 2 ملیون باشه لینکی که میده رو نمیشه از جایه دیگه مشاهده کرد و بر میگرده به دسته اصلی و اون فیلتر اعمال نمیشه مثلا این لینک که برای یخچالای زیره 5.5 ملیونه ولی وقتی به لینک میرید باز برمیگرده بدون فیلتر یعنی با این لینک هیچ فیلتری اعمال نمیشه ! راه حلش چیه ؟؟https://www.all-in-o.com/172-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AF#/قیمت-80000-5521200 وچون نمیخواستم یه موضوعه جدید باز کنم و چون با همن اینم اینجا میگم (اگه مشکلی داره پستو ویرایش میکنم !)یه مشکلی دارم تو تولید سایت مپ وقتی تولید دستی رو میزنم بعده یه دو دقیقه ای مثه تصویر میشه هر کاریم کردم درست نشد این یکی مشکلش چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobin63 ارسال شده در شهریور 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 کسی نمی دونه ؟؟فک نکنم اینقد سخت باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobin63 ارسال شده در شهریور 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 واقعا اینقد سخته!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .