mr.honarfar ارسال شده در شهریور 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 سلام دوستان یه سوال داشتم آیا میشه پرستا شاپ را به نرم افزار حسابداری متصل کرد تا آمار اجناس به صورت اتوماتیک آپدیت بشه.اگه میشه لطفا نام نرم افزار و نحوه ی انجام این کار را توضیح بدید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 با سلاممن تو خود سایت اصلی پرستا شاپ یه نرم افزار دیدم شبیه به این چیزی که شما میگید ، یعنی روی ویندوز نصب میشد و با تعریف و مدیریت تو اون برنامه مستقیما هم محصولات و سایر موارد آپدیت میشد. حالا نمیدونم حسابداری داره یا خیر .بازم چک کنید ، شاید بنده اشتباه متوجه امکاناتش شده باشم .اینم لینک سایت https://www.prestashopmanager.com/ واکنش ها : Alireza.shojaee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 سلامبله ممکنه. پرستاشاپ دارای وبسرویس هست و برنامه نویس سیستم حسابداری شما میتونه از این وبسرویس استفاده کنه موفق باشید واکنش ها : Alireza.shojaee و karbare-jadid 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در بهمن 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 سلام بله ممکنه. پرستاشاپ دارای وبسرویس هست و برنامه نویس سیستم حسابداری شما میتونه از این وبسرویس استفاده کنه موفق باشید سلام من از نرم افزار حسابداری نوین پرداز استفاده میکنم اونا گفتم میتونن به من وب سرویس بدن چجوری میشه وب سرویسی که میدن رو با سایتی که داریم مچ کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alireza.shojaee ارسال شده در خرداد 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2017 با سلام من تو خود سایت اصلی پرستا شاپ یه نرم افزار دیدم شبیه به این چیزی که شما میگید ، یعنی روی ویندوز نصب میشد و با تعریف و مدیریت تو اون برنامه مستقیما هم محصولات و سایر موارد آپدیت میشد. حالا نمیدونم حسابداری داره یا خیر . بازم چک کنید ، شاید بنده اشتباه متوجه امکاناتش شده باشم . اینم لینک سایت https://www.prestashopmanager.com/ مرسی از اشتراک گزاری بنظرم همینیه که توضیح دادید. البته ترجمه فارسیشون الان 46% است. نسخه trial داره 30 روزه. کسی امتحان کرده تا حالا ؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در شهریور 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2017 دوستان کسی اطلاع دیگه ای در مورد این موضوع نداره؟چه نرم افزار های حسابداری ای هستند که برای اتصال به پرستاشاپ وبسرویس ارائه بدن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .