prestanode ارسال شده در شهریور 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2016 سلامچطور میشه حلامل را طوری تعریف کرد که اسم Africa,ocean,... دیده نشه و بجای ان اسم استانهای کشور ایران دیده بشوددر قسمت بومی سازی بقیه مناطق را غیر فعال کردم اما همچنان این مناطق دیه میشندر واقع میخوام هزینه پستی مرسوله را بتونم در قسمت حامل محاسبه کنملطفا راهنمایی بفرماییدببخشید موضوعات مختلف برای تعریف حاملها را در انجمن خواندم اما جواب سوالم را ندیدم واکنش ها : Alireza.shojaee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 با سلام بنده جایی برای محاسبه این موارد ندیدم ، مگر اینکه شما محدوده ها رو کلی در نظر بگیرید مثلا بر اساس وزن یا بر اساس قیمت که یه قیمت هم بر همین اساس واسه محدوده ها تعریف کنید.واسه محاسبه دقیق هزینه پستی از سرویس های پستی مثل پرداخت و آسمان وب استفاده کنید که خود وبسرویس بر اساس انتخاب استان و شهر مورد نظر هزینه پستی رو بر اساس وزن محصول به صورت دقیق محاسبه میکنه و نیاز به هیچ کاری هم نیست.یه مورد دیگه هم تو سبدخرید دی بی اس تمز دیده بودم (امیدوارم اسم سایتش رو درست نوشته باشم) که در قسمت پرداخت آنلاین همین کار رو کرده بود که 4 تا محدوده درون شهری درون استانی برون شهری و برون استانی تعریف میکردی و محدوده های قیمتی رو وارد میکردی که اونم محاسبه میکرد بر اساس استان وشهر انتخابی مشتری.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 سلامآموزشش در انجمن هست . جستجو کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestanode ارسال شده در شهریور 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 سلاممن جستجو کردم،اما چیزی ندیدم با چه کلماتی جستجو کنم،اگر لینکش را لطف کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2016 سلاممن جستجو کردم،اما چیزی ندیدم با چه کلماتی جستجو کنم،اگر لینکش را لطف کنید ممنون میشم سلام.از قسمت بومی سازی >> منطقه ها ، مناطق جدید رو تعریف کنید.بعد از منوی بومی سازی >> استان ها، هر استان رو به منطقه مورد نظرتون انتساب بدید. واکنش ها : Alireza.shojaee و prestanode 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestanode ارسال شده در شهریور 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2016 سلامبسیار متشکرم از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .