Morteza_rk ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 سلام من پرستاشاپ 1.5.2 نصب کردم. ولی آدرس سایتم حتما باید www.mydomain.ir/prestashop/adminx01 باشه. در اینصورت هیچ مشکلی ندارم.ولی وقتیکه پرستاشاپو مستقیم توی روت نصب می کنم و توی پوشه prestashop نیست نمی تونم وارد بخش مدیریت بشم و به محض رفتن تو صفحه لاگین مدیریت پیام Remove Copyright میده و بلافاصله ریدایرکت می کنه اینجا (توی این سایت.) هدف اینه که فروشگاه من به اسم دامنه من باشه و پسوند prestashop نداشته باشه. لطفا راهنمایی کنید دوستان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 با سلامشما پکیج نصبی پرستاشاپ رو روی روت اصلی آپلود کن بعد از اکسترکت حتما پوشه ای به نام prestashop داری دیگه درسته ؟ بعد از این وارد پوشه پرستاشاپ شو و کل محتوا رو cut کن تو روت اصلی public_html بعد مراحل نصب رو پیش بگیربا تشکر واکنش ها : Morteza_rk 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در شهریور 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 با سلامشما پکیج نصبی پرستاشاپ رو روی روت اصلی آپلود کن بعد از اکسترکت حتما پوشه ای به نام prestashop داری دیگه درسته ؟ بعد از این وارد پوشه پرستاشاپ شو و کل محتوا رو cut کن تو روت اصلی public_html بعد مراحل نصب رو پیش بگیربا تشکر سلام دوست عزیزم. دقیقا همین کارو کردم. ولی نشد. یه بارم از توی پوشه Prestashop نصب کردم و بعداز نصب کل محتویات رو cut کردم تو روت اصلی. ولی بازم نشد. تیم پشتیبانی هم اینو گفته : وقتی به روت منتقل می کنید باید آدرس سایت رو در دیتابیس عوض کنید:جدول shop_url فیلد physical_uri رو به / تغییر بدید. انجام دادم ولی نمیشه!!!! اما الان موفق شدم. چطوری؟ خیلی ساده! وقتیکه پیام Remove Copyright میاد بجای اینکه گزینه ok رو بزنم گزینه cancel رو میزنم! ولی دوستان دیگه حتما روش های فوق رو چک کنن. احتمال داره برای اونا جواب بده. فعلا که من تونستم وارد بشم تا ببینیم چی میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در شهریور 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 آقا یه مشکل دیگه. الان من می تونم برم توی پنل مدیریت و تم عوض کنم ، ماژول نصب کنم و ... سایت فروشگاه هم بالا میاد و مشکلی نداره.اما بازدید کننده نمی تونه وارد بشه. یعنی روی دکمه ورود میزنه ارور HTTP 500 می گیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 دیباگ رو روشن کنید ببینید بجای خطای 500 چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 آقا یه مشکل دیگه. الان من می تونم برم توی پنل مدیریت و تم عوض کنم ، ماژول نصب کنم و ... سایت فروشگاه هم بالا میاد و مشکلی نداره.اما بازدید کننده نمی تونه وارد بشه. یعنی روی دکمه ورود میزنه ارور HTTP 500 می گیره. من یه سوالی برام پیش اومده مگه شما تازه پرستا رو نصب نکردید چرا نسخه 1.5.2 ؟؟؟؟ :s :sآخرین نسخه 1.6.1.5 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در شهریور 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2016 من یه سوالی برام پیش اومده مگه شما تازه پرستا رو نصب نکردید چرا نسخه 1.5.2 ؟؟؟؟ :s :sآخرین نسخه 1.6.1.5 هست فعلا بخاطر قالب. نتونستم یه قالب خوب رایگان برای نسخه 1.5 پیدا کنم. تازه اول راهم. انشالله کار فروشگاه که بگیره قالب می خرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در شهریور 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2016 دیباگ رو روشن کنید ببینید بجای خطای 500 چه خطایی میده این کارو کردم. موقع ورود به سایت پنجره SMARTY_DEBUG باز میشه. موقع لاگین هیچ اتفاقی نمی افته. موقع بک کردن از صفحه لاگین بازم صفحه SMARTY_DEBUG فعال میشه و کدهاش تغییر می کنه. وقتیکه روی دکمه ورود کلیک می کنم آدرس مرورگر اینه : http://www.mrkelectronic.ir/index.php?controller=authentication&back=my-account ضمن اینکه من از کدهای SMARTY_DEBUG سر در نمیارم. اما چیزی به رنگ قرمز هم ندیدم که بگم مربوط به خطا باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2016 دیباگ رو اشتباه روشن کردید. لینک زیر رو مطالعه کنید:http://goo.gl/w3jA8b نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .