mhbitarafan ارسال شده در شهریور 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 سلام دوستانمن یه کد css رو میخوام فقط به صفحه ی home اضافه کنم.کدوم فایل css رو باید ویرایش کنم ؟فایل global.css روی همه ی صفحات سایت تغییر ایجاد میکنه و فایلی که فقط روی صفحه ی ایندکس تغییرات بده رو میخوام.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2016 سلام بر شما.چه کدی رو به کجا میخواید اضافه کنید؟صفحه اصلی که خودش به تنهایی چیزی نداره و متشکل از ماژول های مختلفه.دقیق تر بگید و آدرس سایتتون رو بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhbitarafan ارسال شده در شهریور 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2016 سلام بر شما.چه کدی رو به کجا میخواید اضافه کنید؟صفحه اصلی که خودش به تنهایی چیزی نداره و متشکل از ماژول های مختلفه.دقیق تر بگید و آدرس سایتتون رو بذارید من میخوام رنگ بکگراند صفحه ی اصلی آبی کمرنگ باشه و رنگ بکگراند بقیه صفحه ها سفید باشه.سایت : http://qomshop.comسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2016 نمی تونید رنگ بک گراند رو برای هر صفحه جداگانه تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2016 برای تغییر رنگ بکگراند در صفحه اصلی کافیه از آی دی صفحه اصلی استفاده کنید یعنی به این شکل عمل کنید: #index body {background: #ccc;} بجای body باید نام کلاس یا آی دی بخش مربوطه که میخواهید رنگشو تغییر بدید بذارید و بجای ccc کد رنگ مورد نظرتون رو. کد css رو هم در فایل global_rtl.css قرار بدید واکنش ها : amirrzd و mhbitarafan 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhbitarafan ارسال شده در شهریور 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2016 ممنون . مشکل حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .