esh2213 ارسال شده در شهریور 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2016 سلاممن فروشگاه رو با موفقیت نصب می کنم ولی بعد از یکی دو روز پیام زیر برام نمایش داده میشهLink to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)و مجبور میشم که دوباره همه چیز رو از اول نصب کنممشکل از کجاست؟یک بار هم به پشتیبانی هاست گفتم که برام نصب کرد و گفت که مشکلی نداره از نظر هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2016 اگر خود به خود این مشکل پیش میاد و شما هیچ تغییری نمیدید من حدس میزنم مربوط به 2 چیز میتونه باشه: 1. شخص دیگری توی هاست شما دست کاری میکنه و فایل settings.inc.php شما رو تغییر میده یا پاک میکنه2. مشکل از هاستتونه و پشتیبان هاست شما توانایی کافی برای مدیریت هاست نداره مورد 2 در این گونه مشکلات بیشتر دیده شده واکنش ها : esh2213 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esh2213 ارسال شده در شهریور 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2016 خیلی ممنون از پاسخ گویی سریع و دلسوزانه شماخیلی دوستتون دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .