saeedfotoohi ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 سلاممن برای فروشگاه یه نویسنده گرفتم خودم هم مطلب میزارم حالا نمیدونم اون نویسنده دقیقا چقدر مطلب گذاشته توی سایت میخواستم بدونم راهی روشی آموزشی چیزی هست من بتونم ببینم نویسنده چقدر مطلب گذاشته داخل سایت - مثل وردپرس که به قسمت نویسندگان میری تعداد مطالب ارسال شده نویسنده رو میزنه ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedfotoohi ارسال شده در مهر 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 up نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 متاسفانه پرستاشاپ به صورت پیش فرض همچین امکانی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedfotoohi ارسال شده در مهر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 متاسفانه پرستاشاپ به صورت پیش فرض همچین امکانی نداره سلامممنون خوب راه حلی هست که بتونم درستش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 فکر میکنم راه حلش تهیه ماژول باشه، ماژول آماده که نمیدونم هست یا نه. اما می تونید از بخش تیکت درخواستتون رو مطرح کنید تا بررسی بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .