Hojrak ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 دوستان سلام من امروز به یک مشکل مسخره برخوردم اونم اینه که وقتی رو شاخه های محصولات میزنم محصولات اول میان ولی صفحه کم رنگ میشه و همه شون میرن باور کنید به همین مسخرگی شوخی نمیکنم.مثلا شاخه صبحانه رو میزنم که توش یک سری محصول هستند ولی هیچ کدوم رو نشون نمیده.فقط محصولات رو تو صفحه اصلی یعنی صفحه خانه نشون میده.به نظر شما این یعنی چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در تیر 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 خواهشا یک کمکی بکنید دوستان خیلی روی مخم رفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 جالبه ، چه تغییری اخیراً تو سایتت انجام دادی؟ تا حالا اینطوریشو ندیده بودم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در تیر 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 دوست عزیز آخرین تغییری که انجام دادم این بود که یک سری از عکس ها نه همه شون رو تغییر دادم و عکس های با آرم سایت گذاشتم و دیگه این که قیمت ارسال ها رو گرون کردم همین ولی آخه چرا این جوری شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 ماژول جستجوی لایهای رو غیر فعال کنید! این ماژول در 1.4.4.1 دارای باگ هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در تیر 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 واقعا ممنونم دانوش جان با اینکه دکمه تشکر رو هم زدم ولی کافی نبود تا امروز سوالی مشکلی چیزی نبوده که بپرسم و سریع جوابش رو نگیرم بازم خیلی ممنون یعنی اگه یک روز تو این انجمن خدای نکرده نباشی من پرستاشاپ رو کنار میذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 البته جواب سؤال شما قبلاً داده شده بود. میتونستید جستجو کنید و جواب بگیرید.بنده هم اطلاعاتی که داشتم در اختیار شما گذاشتم. کاری نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .