ehsan_zamani_68 ارسال شده در مهر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2016 با سلام من در حدود 2 هفته است قالب بارمان رو خریدم جدیدا طی 24 ساعت لینک صفحه ها ی محصولم خراب میشه و یه علامت سوال بالاش میاد و با تنظیم قالب روی قالب اولیه و دوباره تنظیم قالب بارمان برای 24 ساعت لینکا سالمن و بعد اون دوباره خراب میشن عکساشو میزارماینم عکساشhttp://8pic.ir/images/xyg1k3bnq14h5fuorzeh.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan_zamani_68 ارسال شده در مهر 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2016 تیکت هم چند روزه میزنم کسی جوابمو نداده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 سلامدوست عزیز قالب ارتباطی با ساخت لینک نداره.لینک صفحه محصول شما عوض میشه یا همون لینک قبلی هست ولی باز نمیشه موفق باشید واکنش ها : ehsan_zamani_68 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan_zamani_68 ارسال شده در مهر 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 استاد ممنون از جواب دادنتون بعد از نصب این قالب این مشکل برام پیدا شده با قالب های دیگه هم مشکل پیش پیش نمیاد الان من باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 سلامجواب سوال بنده رو ندادید که بتونم راهنمایی کنم. به هر حال نیاز به بررسی دقیق دارهشماره تیکتتون رو خصوصی ارسال کنید تا چک کنم. موفق باشید واکنش ها : ehsan_zamani_68 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan_zamani_68 ارسال شده در مهر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 ارسال شد استاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .