lizard ارسال شده در مهر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 سلام دوستانبرای محصولات ترکیباتی که میزارم چند تا سوال در موردش داشتم 1-چه طور میشه برای هر کدوم از ترکیبات قیمتی که میزارم جدا باشه -ینی این طور نباشه یه قیمت پایه بدم که بقیه بر حسب اون افزایش یا کاهش بدم.قیمت ترکیبات هر محصولو میخام جدا بدم. 2-وقتی ترکیبات رو اعمال میکنم برای یک محصول و توی سایت وقتی فیلتر رو اعمال میکنم مثلا سایز و فاق و پهنا رو میدم فقط یه محصولو نشون میده با قیمت اولیه.در صورتی که برای اون محصول چند تا ترکیب گذاشتم.اما و.قتی روی خود محصول کلیک میکنم و وارد صفحه خوش میشم سمت چپ باز یه فیلتر داره که اونجا وقتی تغییر میدم درست میشه ینی توی صفحه خود محصول درسته. آدرس سایت : hamgamtire.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 سلام برشما. 1) جدا نمی تونید بتونید باید با استفاده افزایش یا کاهش اینکارو بکنید فرق چندانی هم نداره. 2) خب لابد از اون ترکیب با مشخصاتی که زدید یه دونه دارید و محصولاتی که وارد کردید برای ترکیبات متفاوته. چون شما وقتی شما محصولات رو فیلتر می کنید فقط محصولاتی نمایش داده میشن که اون مشخصاتو همه رو باهم داشته باشهتوو صفحه محصول که فیلتر جستجوی لایه ای نیست فقط فیلتر ترکیبات همون محصول هست. واکنش ها : lizard 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lizard ارسال شده در مهر 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 ممنون از پاسختونولی از اون ترکیب یدونه ندارمببینید بر فرض منثال الان من برای یک مدل لاستیک سه نوع ترکیب گذاشتم ولی فقط همونی و نشون میده که پیشفرضه.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lizard ارسال شده در مهر 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 ببینید اینطور بگم که من میخام نسبت ته تغییری که روی اون فیلتر یا جستوجوی لایه ای که تو سایتم دارم اعمال میکنم قیمت جنسمم فرق کنهاین طور که من یه نوع لاستیک دارم با ترکیبات مختلفمیخام اگه زد 165/65/13یه قیمت نشون بده اگه زد 175/60/13 یه قیمت بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 خب ترکیبات کارش همینه دیگه قیمت های متفاوت نشون میده؟ترکیبات رو درست ایجاد کردید؟اگه درست ایجاد کرده باشید مثلا:لاستیک نوع 1 رنگ مشکی مثلا میشه قیمت 1000وقتی روی ترکیب دیگه ای کلیک کنید که تغییر قیمت داشته باشهباید اینطوری بشه :لاستیک نوع 1 قیمت 1200 دوباره ترکیباتتون رو بررسی کنید و نحوه ایجاد صحیح ترکیبات رو در انجمن جستجو کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lizard ارسال شده در مهر 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 خب ترکیبات کارش همینه دیگه قیمت های متفاوت نشون میده؟ترکیبات رو درست ایجاد کردید؟اگه درست ایجاد کرده باشید مثلا:لاستیک نوع 1 رنگ مشکی مثلا میشه قیمت 1000وقتی روی ترکیب دیگه ای کلیک کنید که تغییر قیمت داشته باشهباید اینطوری بشه :لاستیک نوع 1 قیمت 1200 دوباره ترکیباتتون رو بررسی کنید و نحوه ایجاد صحیح ترکیبات رو در انجمن جستجو کنید. موفق باشید دقیقا مقل توضیحات سایت درست کردم.این تغییرات وقتی روی محصول کلیک میکنم و میرم داخلش بالای علامت VISA تغییر میدم قیمت هم تغییر میکنه. ولی وقتی تو صفحه اصلی محصولات هستم این تغییر قیمت انجام نمیشه.هر چی تغییر میدم همون قیمتی رو میاره که برای محصول پیشفرضه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lizard ارسال شده در مهر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 دوستان کسی نیست جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 فک نکنم این تغییرات توی لیست محصولات نشون داده بشه فقط توو صفحه خود محصول هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lizard ارسال شده در مهر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 فک نکنم این تغییرات توی لیست محصولات نشون داده بشه فقط توو صفحه خود محصول هست ای داد.هیچ کاری نمیشه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 ای داد.هیچ کاری نمیشه کرد؟ :s :s :sشاید بشه با یه سری تغییرات اینکارو کرد البته شااااااااااایداز طریق سیستم تیکت درخواستتون رو مطرح کنید:https://ipresta.ir/support/ واکنش ها : lizard 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .