koroshcomputer ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 با سلام من چندی پیش یک سایت برای یکی از دوستانم پیاده سازی کردم ولی الان میگه یک چند وقتی سایت قطع بوده و جند روزی هست که به سرور خودم انتقال دادم متوجه شدم سایت بالا نمیاد و ارور لاگ رو روشن کردم با گزینه ir.html مواجه شدم که بعد از باز کردنش نوشته شما هک شدید .Hacked By Mr.PERSIAIRANIAN HACKERS ARE THE BEST Contact Me: [email protected] FaceBook.Com/Persia.BlackHat-=[ Mirror ]=- Copyright ©Mr.PERSIA All Rights Reserved. الان باید چیکار کنم ؟راهی داره که درستش کنم یا نه ؟سرور قبلیش هم از حالت سالم سایت بکاپ نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 thrown in /home/abrangsh/public_html/classes/db/DbPDO.php on line 58[11-Jul-2016 06:06:10 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Uncaught Link to database cannot be established: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'abrangsh'@'localhost' (using password: YES) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lizard ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 داخل روت سایتت از cpanel یه فایل با پسوند html یا htm هست؟اگه هست ببین اسمش index یا همین ir.html هست.اگه هست پاکش کنکش مرورگرتم پاک کن.سایتتو رفرش کن ببین چی میشه. اگه هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 داخل روت سایتت از cpanel یه فایل با پسوند html یا htm هست؟اگه هست ببین اسمش index یا همین ir.html هست.اگه هست پاکش کنکش مرورگرتم پاک کن.سایتتو رفرش کن ببین چی میشه. اگه هستنشد دادا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 یک فایل با این نام هم هست invertus_passwd_reseter.phpمیشه با این کرم ریختن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lizard ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 ادرس سایتتو میگی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 http://abrangshop.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lizard ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 http://abrangshop.ir/ میشه از فایل های سایتت که توی روتش هست یه اسکرین بهم بدی فقط فایل. فولدر ها نه. توی پیوی بفرستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 pv نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lizard ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 پیام خصوصیتونو چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .