adib239 ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 سلام بنده به تازگی فروشگاهی ساختم که در آن اقدام به فروش محصولات مجازی مانند کاربری ویژه در کلاینت خود می کنم و به هیچ عنوان به کد پستی و آدرس شخص کاری ندارم اما چون به صورت پیشفرض تعیین شده و نیاز هست تغیییری نمیتوانم بدهم اگه ممکنه کسی راهنمایی کنه که اصلا این گزینه رو حذف کنم فقط به 3 کادر نیاز دارم شماره تلفن نام آی دی شخص در کلاینت و ایمیل شخص همین چطور میشه فقط به اینا محدودش کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2016 سلام بر شما.می تونید ماژول سبد خرید ویژه فروش فایل رو از بازارچه تهیه کنید: http://ipresta.ir/prestashop-module/263-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%A8%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-cart-prestashop-module.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مهر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2016 با سلاممن قبلا خودم اینکار رو کردم به صورت دستی ، ولی الان که دنبال فایلش گشتم پیدا نکردم واست بزارم ، روی قالب دیفالت 1.6 انجام داده بودم.از این طریق میتونی بری کم کنی فیلد ها رو :1- اولا پروسه خرید رو روی تک مرحله ای تنظیم کن2- در قسمت تنظمات / مشتریان : ثبت شماره تلفن رو از الزمامی بودن خارج کن3- در قسمت کشور / ایران رو ویرایش کن و تمامی گزینه ها به غیر از شماره موبایل رو پاک کن . (در کادر مربوطه این گزینه ها رو پاک کن - firstname lastname -company-vat_number-address1-address2-postcode city-Country:name-phone)4- و بعدش فایل order-opc-new-account.tpl واقع در پوشه تم رو باز کن و این فیلد ها رو پیش فرض یه مقدار بده و display اونها رو none کن.البته یکم زمانبر هست اینکار ولی شدنی هست.بازم اگر پیدا کردم فایل اصلاحیه خودم رو میزارم که دوستان استفاده کنند.با تشکر واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adib239 ارسال شده در مهر 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2016 لطفا اگه ممکنه فایل ادیت شده رو در اختیار من قرار بدید تغییراتی که من میدم باعث آشفتگی قالب می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adib239 ارسال شده در مهر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 کسی نمیتونه کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2016 دوست عزیز اگه آشنایی با کد نویسی ندارید توصیه نمیشه اینکارو بکنید اینکار شدنی هست ولی خب اگه خیلی راحت بود همه اینکار رو میکردن و دیگه نیازی به نوشتن ماژول نبود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adib239 ارسال شده در مهر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 بنده واقعا نیاز دارم و آشنایی هم ندارم متاسفانه شرایط مالی خوبی هم برای خرید ندارم اگر کسی هست میتونهلطفا کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .