ehsansv ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 سلامچطور میتونماگر توضیح خاصی در مورد سفارش خود دارید(مثل ساعت تحویل و ...)، آن را در قسمت پایین بنویسید.متنشو عوض کنم واکنش ها : ehsansv 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 سلام.بومی سازی >> ترجمه ها واکنش ها : دانوش و ehsansv 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsansv ارسال شده در مهر 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 مرسی واکنش ها : ehsansv 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emada ارسال شده در آذر 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2018 سلام میشه توضیح بدین از کدوم قسمت ترجمه ها میشه پیداش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2018 بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه قالب (بخش کاربری) واکنش ها : emada 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emada ارسال شده در آذر 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2018 مرسی من پرستا شاپ 1.7.4.2 دارم و از بین الملل / ترجمه ها / ترجمه های قالب/ page3 /checkout/theme/shop پیداش کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2018 شما سوالتون رو در بخش سوالات نسخه 1.6 مطرح کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .