mo-hammad ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 سلام - من به طور صحیح همه ی هزینه های پستمو بر اساس همجوار و غیر همجوار و درون استان تعریف کرد برای اوزان 250 گرم تا 2 کیلو ولی تصور کنید یه نفر یه محصول رو که 1 کیلو وزن داره ازش 100 تا سفارش آنلاین بده ! پرستا حساب نمیکنه ! فقط هزینه پستی 1 محصول رو در نظر میگیره! دو فایل پی دی اف شرکت پست زده مازاد بر 2 کیلو گرم - هر کیلو گرم و کسر آن 2 سوال : 1- ایا اصلا پرستا وقتی تعداد محصول رو مشتری در تکس باکس خریدش چنتا میزنه - اوزان رو جمع میکنه یا نه ؟ مثلا یه پیراهن مثلا 200 گرمی اگر مشتری زد تو تکس باکس 2 تا آیا میاد بگه 200 +200 ؟ اگر نگه که کلا مالیده همه چی ! یعنی باید بیاد وزن رو جمع بزنه بعد وزن جدید رو در نظر بگیره و بره تو لیست تعریف شده بگرده هزینه پست واسه اون وزن چقدره آیا اینکارو میکنه ؟ 2 طبق نکته ای که گفتم مازاد بر 2 کیلو گرم - هر کیلو گرم و کسر آن اینو چجوری پیاده کنم ؟ مثلا برای بقیه خیلی راحت یه محدوده در نظر گرفتم مثلا از 250 تا 500 از 501 تا فلان اینو چیکار کنم ؟ خیلی ضروریه به خدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 با سلاممن تست کردم طبق تعاریفی که برای هزینه پستی انجام دادم. نتیجه داده و وزن محصولاتم با هم جمع می شه و هزینه مقدار وزن تعریف شده رو برای من ثبت می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در مهر 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 بالای 2 کیلو رو باید چجوری قانون تعریف کرد بر اساس اون نکته ای که گفتم از فایل پی دی اف شرکت پست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 بالای 2 کیلو رو باید چجوری قانون تعریف کرد بر اساس اون نکته ای که گفتم از فایل پی دی اف شرکت پست ببنید پست تا دو کیلو داره و بازه آخر شما اینه برای پست پیشتاز برای درون شهری: 1001 تا 2000 گرم: 91000 ریالحالا گفته به ازای هر کیلو اضافه 20000 ریال افزایش = >> 91000+2000 میشه برای بازه 2001 تا 3000 گرم حالا برای تمامی محدوده ها به همین شکل: یعنی آخرین بازه رو با این اضافه قیمت جمع بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در مهر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 یعنی محدوده های 2 کیلو به بعد فاصلشون 1 کیلو هست ؟ یعنی 2 تا 3 = فلان 3 تا 4= فلان یا نه مثل سایر اوزان خورده ای هم دارد مثلا تو فایل پی دی اف از مثلا 100 هست تا 250 نه 200 بعد همینطور الی آخر فاصله 2 کیلو به بعد رنده مثل چیزی که گفتم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در مهر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 مشکلم حل شد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .