jahromy ارسال شده در مهر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2016 با سلامبنده از قالب مشکی پرستاشاپ که از انجمن دریافت و بطور دستی ویرایش کردم استفاده می کنمحالا قصد دارم گزینه جستجو و گزینه سبد خرید که در هدر سایت هست را هر یک در نقاط 1 الی 4 ذکر شده در تصویر قرار بدم تا بهترین محل را برای هر کدام پیدا کنمبا دستکاری css و inspect element موفق نشدم ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید چه کدی یا فایلی باید ویرایش کنم! http://s3.img7.ir/wSeE0.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 با فایرباگ انجام بدید ( افزونه مخصوص فایرفاکس و کروم )موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مهر 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 منظورم ویرایش چه کدی از کدام فایل های قالب هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 من که الان این قالب رو نصب نکردم بهتون بگم کدوم فایل هست اگه با فایرباگ اشنایی داشته باشید میتونید راحت تغییرات رو به صورت انلاین بدید و کد ها رو تغییر بدید توی گوگل جستجو کنید کار خاصی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مهر 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 با دستکاری css و inspect element موفق نشدم ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید چه کدی یا فایلی باید ویرایش کنم! تاکنون از همون فایرباگ استفاده می کردم خوب! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 با دستور padding توی فایل/themes/ipresta.ir_meshki/css/modules/blocksearch/blocksearch_rtl.cssبرای بلاک سرچ ( لاین اول )و/themes/ipresta.ir_meshki/css/modules/blockcart/blockcart_rtl.cssبرای ماژول سبد خرید ( لاین چهارم ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مهر 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 از padding که استفاده می کنم یعنی هر چقدر مقدارش را تغییر می دهم کادر جستجو صرفا روی بنر سایت حرکت می کند و در جدول بندی هدر تغییر سلول نمی دهد!می خواهم سبد خرید را در نوار سورمه ای پایین قرار بدهم که با padding جواب نمی دهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .