koroshcomputer ارسال شده در مهر 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 من برای ارسال بهتر به مناطق تحت پوشش شرکت اومده همه مناطق رو به جز آسیا پاک کردم ولی الن با این خطا مواجه شدم 9 خطا Error found : expected '>' in country_module_list.xml file. Error found : Opening and ending tag mismatch: GBP line 1 and unparseable in country_module_list.xml file. Error found : Premature end of data in tag price line 1 in country_module_list.xml file. Error found : Premature end of data in tag module line 1 in country_module_list.xml file. Error found : Premature end of data in tag modules line 1 in country_module_list.xml file. Error found : Unregistered error message in must_have_module_list.xml file. Error found : Premature end of data in tag displayName line 1 in must_have_module_list.xml file. Error found : Premature end of data in tag module line 1 in must_have_module_list.xml file. Error found : Premature end of data in tag modules line 1 in must_have_module_list.xml file.الان باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 لینک زیر رو ببینید: http://ipresta.ir/forum/topic/7817-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-1612/ http://ipresta.ir/forum/topic/8231-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8/ http://ipresta.ir/forum/topic/8165-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA/ واکنش ها : koroshcomputer 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 تشکر اون خودش حل شد از سرور بود که درست شد .فقط الان با این برخورد کردم این چیه ؟[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/xxx/domains/xxx.ir/public_html/modules/powatag/powatag.php:require_once(): Failed opening required '/home/xxx/domains/xxx.ir/public_html/modules/powatag/classes/579da66d3.php' (include_path='/home/xxx/domains/xxx.ir/public_html/tools/htmlpurifier/standalone:.:/usr/local/lib/php')بعد از باز کردن ماژول ها این اخطار میاد .چطوری باید رفعش کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 این اخطار مشکل از ماژول powatag هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 خودم مدیدونم کار ماژولش چی هست و چطوری باید رفعش کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 از طریق هاست حذفش کنید برید به پوشه modules.کارش نمیدونم چیه :s . شما نصب کردید باید بدونید :) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 نمیدونم چی بود و منهم فعالش نکردم حذفش کردم و درست شد.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .