nsm1000 ارسال شده در آبان 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 با سلامالان سایت بنده روی سرویس نقره ای نت افراز هستش، متاسفانه سرعت لود سایت بنده خیلی افت داشته، قبلا از ووکامرس استفاده میکردم این مشکل رو نداشتمبا پشتیبان سایت هم صحبت کردم گفت که مصرف بیش از حد منابع و تازه ما 40 درصد منابع بیشتری بهتون دادیم. اکثر ماژولهای اضافی رو غیرفعال کردم اما بازم مشکل دارم. حتی بهشون گفتم انتقال بدین رو سرور الماس که ماهیانه 40 تومنه و درصد مجاز استفاده از منابع سرور تا 15 درصد و رم هم تا 512 مگابایت لیمیته اما پشتیبان گفت مشکلت حل نمیشه و باید فکر اساسی بکنی، چه فکری؟؟؟ پرستا رو خیلیا دارن استفاده میکنن، چکار کنم؟ سایت رو توسط ابزار تست سایت گوگل https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights میکنم و دلیل عمده افت سرعت سایت این ارور هستش که عکسشو پیوست کردم Reduce server response timeIn our test, your server responded in 6.3 seconds. There are many factors that can slow down your server response time. Please read our recommendations to learn how you can monitor and measure where your server is spending the most time.سایتم : allbazar.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .