mo-hammad ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 سلام من پرستام مشکل جدی پیدا کرده و میخوام دوباره نصب کنم از بیسولی چجوری حامل هایی که برای محاسبه هزینه پستی تعریف کردم رو خروجی بگیرم ؟ تا دوباره بعدا مجبور نشم بنویسم و لودشون کنم براحتی ؟ table داره ؟ با تو فایلهای خود پرستا ذخیره میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 سلام.فک نمی کنم بتونید اینکارو بکنید :s :s نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 صد در صد باید بشه ! چون بالاخره یه جدولی در پایگاه داده داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 اسم جدولش ps_carrier اینه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .