taher67 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 سلام دوستانمن میخوام ToolTip محصولاتم رو در قالب موبایل حذف کنم - از قالب نایس شاپ 2 استفاده میکنمدلیل خذف هم اینه که وقتی با موبایل میرم تو سایت tooltip که باز میشه یه جورایی قالب به هم میریزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در آبان 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2016 کسی نیست جواب بده ؟تیکت میزنیم میگن تو انجمن مطرح کن تو انجمن مطرح میکنی کسی جواب نمیده !!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2016 خب دوست عزیز شما میخواید قالب رو شخصی سازی کنید و اینکار روی قالب های عمومی انجام نمیشه برای همین میگن توی انجمن مطرح کنید.شخصی سازی قالب های بازارچه = باطل شدن پشتیبانی برای همین میگن . حالا اگه با اطل شدن پشتیبانی تون مشکل ندارید آدرس سایتتون رو بدید راهنمایی تون کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در آبان 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 خب اینایی که میخوام درستش کنم ایراده شخصی سازی نیست که شما با موبایل برین تو سایتم www.vipglasses.ir وقتی سایت باز شد روی محصولات توضیحات میاد که فک کنم توضیحات رسپانسیو نیست بخاطر همون قالب به یه سمت کشیده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 بله سایتتون رو با گوشی باز کردم و متوجه مشکل شدم.تیکت بزنید و مشکل رو توضیح بدید. نگید میخوام اینو حذف کنم چون شخصی سازی محسوب میشه. بگید قالب به یه سمت کشیده میشه و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در آبان 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 تیکت کمی زمان بر میشه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین خودم درستش کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 تیکت کمی زمان بر میشه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین خودم درستش کنم ممنون جوابتونو توی پیام خصوصی دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .