saeid_m91 ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 با سلام من وقتی ماژول پاداش وفاداری نصب میکنم انگلیسی میاره تو صفحه محصول http://uupload.ir/files/lsvp_capture.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 از قسمت ترجمه ها و سپس ترجمه های ماژول متن رو فارسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_m91 ارسال شده در آبان 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2016 فارسی شداش نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2016 سلاماز بخش ترجمه ها ، زبان فارسی را به روز رسانی کنید موفق باشید واکنش ها : mojtabamalaekeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_m91 ارسال شده در آبان 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2016 بروزرسانی کردم درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_m91 ارسال شده در آبان 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2016 کش سیستم پاک کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_m91 ارسال شده در آبان 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2016 کس نبود فارسی شده اشو داشته باشه به ما بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_m91 ارسال شده در آذر 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 نبود....... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 بفرماییدfa.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_m91 ارسال شده در آذر 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 من الان یه سری فارسی سازی انجام دادم ممکنه اونا بپرن درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 جایگزین خواهند شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .