mo-hammad ارسال شده در آبان 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2016 سلام من میخوام تو فروشگاه مشتری نتونه چند محصول رو همزمان به سبد بفرسته ! یعنی اگه یه محصول رو فرستاد و خواست دومی رو بفرسته پیام بیاد که اول محصول اضافه شده رو کامل کنه خریدش رو بعدا یه محصول دیگه بخره ! واسه اینکه الان ببینید من 1 محصول دارم طرف 20 تا ازش سفارش میده با وزن 100 گرم مثلا هر محصول بعد میاد همزمان یه محصول دیگه هم به سبدش اضافه میکنه با وزن 200 گرم ! حالا از این هم مثلا 20 تا میخواد ! حالا پرستا میاد وزن همه ی اینا رو جمع میکنه واسه محاسبه هزینه پستی اما من باید بشینم به اندازه همه محصولاتم و تعدا سفارشاتشون محدوده وزنی تعریف کنم ! که غیر ممکنه ! ولی اگر دونه دونه بخره کاری نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2016 سلامدوست عزیز کدوم مشتری میاد 20 بار مراحل پرداخت رو انجام بده ؟راه درست همینه که محصولات شما وزن درستی داشته باشند و باید وقت بذارید و اصلاح کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 اینجوری هزار سال طول میکشه !اصلا راهی نداره اون چیزی که گفتم بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 یا حد اقل میشه کاری کرد هر محصولی که اضافه میشه به سبد به صورت جدا هزینه پستش زیر خودش محاسبه بشه ؟ مثلا دو تا محصول دارم محصول الف و ب الف :قیمت 2500هزینه حمل:3000جمع:5500 ب:قیمت:1000هزینه پست:5000جمع:6000 جمع کل مبلغ پرداختی :11500 یعنی میاد هر محصول رو یه دونه در نظر میگیره و اینجوری حتی اگر 20 تا هم ازش تو تعدا بزنه چون من تا 20 تا رو تعریف کردم هزینه پستیش راحت محاسبه میشه حالا چون تک به تک محاسبه میشه 100000 تا محصول دیگه هم به سبدش اضافه کنه مشکلی نیست و در آخر میاد هزینه همه ی محصولات سبد رو با در نظر گرفتن تمام مقادیر هزینه پست - هزینه محصول و...جمع کل میزنه و اون جمع کل باید پرداخت بشه اگر همچین کاری نشه کرد واقعا پرستا خیلی چرته! چون اصلا اصل و اصولش باید اینجوری باشهکلا الان شعار ها اینه - کمترین زحمت بیشتری بازده ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 سلام بر شما این چیزی که شما می خواید با امکانات پیش فرض پرستاشاپ قابل پیاده سازی نیست. باید ماژولش نوشته براتون.یعنی شما هرتعداد از یک محصول داشته باشید هزینه ارسالش فرق نمیکنه؟ شما محصولاتتون رو با پست ارسال می کنید؟ محصولاتتون وزنش چطوریه؟ببنید تعریف حامل بسته به وزن محصولاتتون هست. مثلا شما از یه محصول میفروشید صد تا وزنش میشه 50 کیلو خب مسلما ارسال این بسته با پست به صرفه نیست و باید از یک محدوده ای به بعد یه حامل دیگه فعال کنید.اینطوری احتیاجی نیست هزار تا محدوده تعرف کنید.مشکلتون رو دقیق تر و با جرئیات توضیح بدید تا دوستان بیشتر بتونن راهنمایی تون کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 من سرچ کردم اینجا جواب گرفتم یعنی برای اون شخصی که سوال پرسیده جواب داده و تشکر کرده واسه پرستا 1.6 ولی من انجام دادم نشد و ارور میده https://www.prestashop.com/forums/topic/371140-solved-limit-products-quantity-in-cart-prestashop-16/ پست 9 تو این آدرس جواب سوال هست - شما میتونید کمک کنید و تست کنید و بگید چرا ارور میده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 یو هوووووو مشکل حل شد - هوراا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .