mo-hammad ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 سلام من زرین پل و نصب کردم - تنظیمات ارسال هم گذاشتم رو 1 که بشه ریال اما الان جمع محصولم تو فروشگاه هست مثلا 82,180 ریال بعد تو پرداخت مینزنه ۸۲,۱۸۰ تومان بعد میزینی روش بری واسه پرداخت مبلغ تومان بالا رو به ریال میزنه حالا که میشه ۸۲۱٬۸۰۰ ريال در واق باید مبلغ جمع محصولاتم رو با ریال وارد کنه ! یعنی 82,180 ریال رو ! پرستا هم دهن منو سرویس رده بخدا ! اصن از کار کردن باهاش لذت نبردم ۸۲۱٬۸۰۰ ريال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 تو جمع محصولاتم تو پرستا هست 82,180 ریال بعد طبق عکس تو زرین پل میشه به تومان ! یعد تو همون صفحه زرین پل میزنیم ورود به درگاه برای پرداخت حالا میاد اینو که تو عکس زیر هست به ریال میبره ! کمک خواهشا ! http://s1.picofile.com/file/8263579976/asdddddddddddddd.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 پرستا شاپ = دیوانه کننده و اعصاب خورد کن ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 همه یتنظیمات ok هست کل مطالب مشابه سایت رو هم جستجو کردم و خوندم ! پرستام هم آخرین نسخشو از همین سایت گرفتم و هیچ تغییری ندادم ! قالبشم پیشفرض خودش هست - دیگه چی ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 سلام بر شما.احتمالا تبدیل وحدهاتون رو درست انجام ندادید.نرخ تبدیل واحد پیش فرض فروشگاه باید 1 باشهاز تبدیل ها عکس پیوست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 والله یکه ! پرستا داغونه خدایی - کلا همه محصولاتمو تومان کردم - اونایی هم که میگفتن اون کلمه ی ریال تو فروشگاه تومن نمیشه - تنها راهش اینه - خود واحد ریال رو ویرایش کنید و تایتلش رو بزارید تومان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 :s :s به مشکل برمی خوریدا...ببنید شما یه محصول دارید 500 تومن == 5000 ریالاینو چطوری میخواید به مشتریاتون و درگاه بفهمونید :-/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mo-hammad ارسال شده در آبان 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 حل شده - پرداخت هم کردم - کلا همون درگاه ریال رو ویراش کردم و کردمش تومن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .