rashid.maleki ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 سلاممن یه قالب نصب کردم و الان میخوام فونتش رو عوض کنممشکل اینجاست که وقتی من inspect element میکنم تا ببینم فونت مدنظر من کجاست که عوضش کنم اسم اون فایل مربوط به کَشهتو فولدر cacheبه این اسمv_305_71bc3495fe9ee1cb9a1fa360e046944a_all.css قاعدتا نباید اینجوری باشهچکار کنم دوستان؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 وارد قسمت پارامتر های پیشرفته سپس کارایی بریدتوی این قسمت کامپایل اجباری روشن کنید و حافظه نهان رو خیر بذاریدو بیایید پایین جایی که نوشته CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت) همه گزینه ها رو روی خیر قرار بدید واکنش ها : rashid.maleki 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rashid.maleki ارسال شده در آبان 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 وارد قسمت پارامتر های پیشرفته سپس کارایی بریدتوی این قسمت کامپایل اجباری روشن کنید و حافظه نهان رو خیر بذاریدو بیایید پایین جایی که نوشته CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت) همه گزینه ها رو روی خیر قرار بدید واقعا ممنوندرست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .