shikotak ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 سلام . وقت بخیرمن چندوقت هست که مشکل کندی سرعت در بخش مدیریت دارم. خیلی خیلی کند شده.دکمه های ذخیره خیلی کند لود میشهتیکت زدم به هاست این جواب داده موردی بر روی سرویس شما مشاهده نشد. حجم لاگ خطاهای سایت شما نیز بسیار بالاست و این با خطاهای برنامه نویسی اسکریپت شما ارتباط مستقیم دارد لطفا اسکریپت خود را بهینه نمایید.برای انتخاب نسخه php سازگار با اسکریپت خود نیز می توانید از بخش select php versionاستفاده نمایید. قالبم پارمیس هست و پرستا هم 1.6 هست. نه آنتی ویروس دارم روی سیستم نه فایروالم فعالهچه باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 سلام بر شما.این کندی میتونه دلایل زیادی داشته باشه که بدون بررسی نمیشه نظر قطعی داد.در سیستم تیکت بررسی درخواست فنی بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 با توجه به اینکه من تو بخش ادمین سایتم کند بودم نسخه پرستا شاپ طبق پیشنهاد دوستان ارتقا دادم. الان مرتب خطاهای مختلف دارم دریافت می کنم. با بخش هاست صحبت کردم اول گفتن مصرف تون باید بهینه کنید . باز توی روز تعطیل که فقط خودم از ادمین استفاده می کردم پیام خطا داشتم پاسخ دادن سایت شما دارای خطا می باشد لطفا" error_log موجود درون هاست را برسی و برطرف سازید بسیاری از مشکلات شما می بایست برطرف شود چطور باید این خطا رو برطرف کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 تبکت بزنید دوست عزیز باید بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2016 دوستان مشکل کندی من حل نشدهبا توجه به اقداماتی که انجام شده لطفا اگر کسی از دوستان راهنمایی می تونه بکنه کمکم کنهنسخه پرستاشاپ به 1.6.1.5 ارتقا پیدا کردههاست ارتقا پیدا کردهسرعت اینترنت ارتقا پیدا کردهبا توجه به همه اقدامات صورت گرفته اوضاع بدتر شده و به شدت بخش ادمین کند هستو به علاوه یک خطا هم به صورت مرتب تکرار میشهخطای اتصال به سرور میده که نمیدونم الان مشکل از هاسته یا مشکل از اسکریپته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 سلامدوست عزیز یا تیکت بزنید یا متن خطاها رو اینجا بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 سلام دوستانمن هم تقریبا همین مشکل رو دارم، توی ارور لوگ هم مدام این ارور ها رو میده [13-Sep-2016 11:33:45 Asia/Tehran] PHP Notice: Undefined index: no_pts_discounted in /home/nightkal/public_html/cache/smarty/compile/27/b8/0f/27b80f0e13c6b2ab40ab620f883db2d3515da227.file.product.tpl.php on line 55[13-Sep-2016 11:33:45 Asia/Tehran] PHP Notice: Trying to get property of non-object in /home/nightkal/public_html/cache/smarty/compile/27/b8/0f/27b80f0e13c6b2ab40ab620f883db2d3515da227.file.product.tpl.php on line 55[13-Sep-2016 07:51:45 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php53/usr/lib64/php/modules/ffmpeg.so' - libswscale.so.3: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0[13-Sep-2016 03:43:29 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php53/usr/lib64/php/modules/ffmpeg.so' - libswscale.so.3: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 وارد قسمت پارامترهای پیشرفته بعد کارایی بشید و روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید مجدد تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در آذر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 وارد قسمت پارامترهای پیشرفته بعد کارایی بشید و روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید مجدد تست کنید کردم بازم همینجوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 تیکت بزنید درخواست بررسی فنی بدید با مقداری هزینه واستون حل خواهند کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 این کار کردم. به صورت کلی بررسی کردن مشکلی نیست. گویا مشکل من یکم جدی تره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در دی 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2016 دوستان برای منم چند روزیه اینطوری شده اینم خطایی که دائم تکرار میکنه و نمیزاره هیچ چیزی رو ذخیره کنم [22-Oct-2016 11:39:52 Asia/Tehran] PHP Warning: require(/home/shopac/public_html/config/config.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 [22-Oct-2016 11:39:52 Asia/Tehran] PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/home/shopac/public_html/config/config.inc.php' (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 [22-Oct-2016 11:39:55 Asia/Tehran] PHP Warning: require(/home/shopac/public_html/config/config.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 [22-Oct-2016 11:39:55 Asia/Tehran] PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/home/shopac/public_html/config/config.inc.php' (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 [22-Oct-2016 11:39:58 Asia/Tehran] PHP Warning: require(/home/shopac/public_html/config/config.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 [22-Oct-2016 11:39:58 Asia/Tehran] PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/home/shopac/public_html/config/config.inc.php' (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 [22-Oct-2016 11:40:04 Asia/Tehran] PHP Warning: require(/home/shopac/public_html/config/config.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 [22-Oct-2016 11:40:04 Asia/Tehran] PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/home/shopac/public_html/config/config.inc.php' (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 [22-Oct-2016 11:40:14 Asia/Tehran] PHP Warning: require(/home/shopac/public_html/config/config.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 [22-Oct-2016 11:40:14 Asia/Tehran] PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/home/shopac/public_html/config/config.inc.php' (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/shopac/public_html/index.php on line 27 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در دی 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 چون تاپیک من باز کردم بگم که من آخرشم نفهمیدم که مشکلم از کجا بود. ظاهرا همه چیز خوب بود اما هیچی درست نبود. خلاصه هاستم از حالت اشتراکی به پرسرعت تغییر دادم. و کلی این بین تیکت زدم به هاست که قطعی داشت و اینا تا یه مدت که از انتقال گذشت کم کم درست شد. اما خیلی اذیت شدم. مرتب ارور میداد. کارم به کندی جلو می رفت و کلی ازم انرژی می گرفت اما الان درست شد. حالا نمیدونم دقیقا مشکلم کجا بود. اما هم از طرف سرور بررسی کنید هم سی ام اس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در دی 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 چون تاپیک من باز کردم بگم که من آخرشم نفهمیدم که مشکلم از کجا بود. ظاهرا همه چیز خوب بود اما هیچی درست نبود. خلاصه هاستم از حالت اشتراکی به پرسرعت تغییر دادم. و کلی این بین تیکت زدم به هاست که قطعی داشت و اینا تا یه مدت که از انتقال گذشت کم کم درست شد. اما خیلی اذیت شدم. مرتب ارور میداد. کارم به کندی جلو می رفت و کلی ازم انرژی می گرفت اما الان درست شد. حالا نمیدونم دقیقا مشکلم کجا بود. اما هم از طرف سرور بررسی کنید هم سی ام اس من چند تا سایت دیگه روی این سرور دارم و به خوبی کار میکنه با فیلتر شکن درست کار میکنه بدون فیلتر شکن نه ! جالب اینجاست که من با چند سیستم مختلف با چند مدل اینترنت مختلف و از چند شهر مختلف توی استان تهران تست کردم همین مشکل رو دارم ! کد خطا هارو گذاشتم و داعم هم تکرار میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه. در حالت عادی اون خطاها یعنی اون فایل وجود نداره و یا پرمیشنش مشکل داره. اگر مطمئن هستید مشکل از اونجا نیست تیکت بزنید تا بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در دی 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2016 جالبه منم اون اوایل که کندی سرعت داشتم با فیلترشکن کار می کرد بدون فیلتر شکن کار نمی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در دی 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2016 من مشکلم تا حدودی مرتفع شد . 1 - سایت رو بروز رسانی کنید . 2 - حتما از یک مرورگری که تا حالا استفاده نکردید استفاده کنید 3 - اگر از اینترنت مخابرات استفاده میکنید اینم یکی از عواملش هست چون احتمال داره شما رو در داخل لیست سیاه مخابرات باشید و با فیلتر شکن این محدودیت از شما برداشته میشه ( به خاطر استفاده از آپلود زیاد می باشد ) تبصره : بیشتر شرکت های ارائه دهنده اینترنت لیست سیاه دارن و مشترکین نامحدود یا حجمی خودشون که در ساعت اوج مصرف اقدام به دانلود میکنند رو بیش تر کنترل میکنند 4 - از کروم استفاده میکنید مواظب باشید که در حال آبدیت نباشد و یا از اکانت کروم خود استفاده نکنید ( بدلیل برخی افزونه هایی که با اکانت کروم شما انتقال میده با مشکل بر میخوردید ) این چند راهنمایی که خودم استفاده کردم و جواب گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .