hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 سلاممن میخام یه بلوک تو قالب سایتم ایجاد کنم و کدی که میخام رو توش بزارم یه کد اسکریپت لایو زیلا دارم یه کد دیگه برای سئو هست و .... تورو خدا اموزش بدید چطوری میتونم تو قالب این امکان رو ایجاد کنم اگه ماژول باید داشته باشیم برای این قسمت لطفا ماژول رو ویرایش کنید و بگید مثلا من کجای اون فایل تو ماژول باید کد خودم رو قرار بدمتا تبدیل به بلوک بشه تو سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 در مورد لایو زیلا توی قسمت ماژولها LiveZilla را رو نصب کن در زیر شاخه بخش کاربری هست بعد کد اسکریپت یا ادرسشو بده به اوندر مورد بقیه موارد قبلا یه بلوکی برای این کار بود اگه پیدا کنم می زارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 برای لایو زیلا ماژولش موجود هست و برای اضافه کردن اسکریپت به سایت میتونید از ماژول ضمیمه استفاده کنید. فقط توجه کنید که بعد از نصب این ماژول پوشه ای به نام blockatoh به لیست ماژول های شما اضافه میشه که باید دسترسی پوشه ی اون رو روی 777 قرار بدید و بعدش کد یا اسکریپت مورد نظرتون رو از طریق پیکیربندی در اون قرار بدید. موفق باشید1296916819.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 ادمین عزیز فقط لایو زیلا نیست لایو زیلا رو که نصب کردم خیلی چیزای دیگه مثلا نطر سنجی وبگذر یا .... ماژول ضمیمه رو از کجا دریافت کنم ؟؟ ممنون میشم کامل توضیح بدی داداشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 ماژول ضمیمه رو از پست قبلیم دریافت کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 جناب ادمین دست گلت درد نکنه خیلی به دردم خورد فقط یه سوال داداشی من میخام یکی دیگه هم همینطور حالتی داشته باشم باید چیکار کنم کمک میکنی رفیق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 کافیه دوباره همین ماژول رو روی سیستمتون extract کنید و نام پوشه ی homeNew رو بطور مثال به homeNew2 تغییر بدید و دوباره اون رو به حالت normal فشرده کنید (حتما با پسوند zip) و سپس روی پرستا شاپ بریزید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 من پوشه ماژول رو با نام LZ اپلود کردم تو ماژول ههای هاست اما تو قسمت ماژول ها ماژولی اضافه نشد تو قسمت سایر ماژول ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 اول از همه نام پوشه باید با حروف کوچیک باشه (ترجیحا) یعنی بشه lz به جای LZ قبلی. شما باید دوتا فایل tpl و php که با نام blochatoh.tpl و blockatoh.php هستند رو هم به lz.tpl و lz.php تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 سلام داداش دقیقا کاری که گفتی هم کردم اما باز نمیشه ماژول ها ... بازش میکنم لود نمیشه لیست ماژول ها ضمیمه کردم کاری که کردموlz.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 در خط 79 فایل lz.php باید یه تغییر کوچولو ایجاد کنید. به این صورت. این خط رو: return $this->display(__FILE__, 'blockatoh.tpl'); به خط زیر تغییر بدید: return $this->display(__FILE__, 'lz.tpl'); موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 بازم نشد .... دوباره لود نمیشه لیست ماژول هها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 فایل fa.php رو ادیت کنید و تمام blockatoh ها رو به lz تغییر بدیدهمینطور در خط 26 فایل lz.php نام blockatoh رو به lz تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 سلام تو لیست ماژول ها فعالش کردم اما مشکلش این هت که بلوک قبلی که ساخته بودم رو هم باهاش یکی کرد مثلا قبلی یه نظرسنجی بود تو بلوک الان اسکریپت لایو زیلا گذاشتم کدش رو اما هر 2 بلوک رو اسکریپت لایو زیلا مشون میده تو عکس گذاشتم گمونم باید تمامی اسم ها و .... کدهاش عوض بشه اینطور نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 بله چون داده هایی که در دیتابیس ذخیره میشن با یک نام هستند باید اون ها رو تغییر نام بدید به احتمال زیاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 چی رو باید تغییر بدم کمک کنید لطفا من نمیدونننم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 فایل ها رو تک تک باز کنید و هرچی atoh هست رو به lz تغییر بدید. دقت کنید که بزرگ و کوچیکی حروف رو رعایت کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 فایل en fr fa رو یا کل فایلها رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 سلام آخر اکی شد تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 نه توی زبان ها فقط fa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 این اموزش ساخت بلوک عالی هست من که چندین تا بلوک ساختم باهاش.... اما داداش یه سوال چطوری به بلوک رو در وسط سایت داشته باشیم که به طور مثال میخام توش یه اسلاید شو بزارم میخام یه بلوک باشه بالای محصولات پرطرفدار که وسط صفحه هست اموزش اینم بهم بدی ممنونت میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 این اموزش ساخت بلوک عالی هست من که چندین تا بلوک ساختم باهاش.... اما داداش یه سوال چطوری به بلوک رو در وسط سایت داشته باشیم که به طور مثال میخام توش یه اسلاید شو بزارم میخام یه بلوک باشه بالای محصولات پرطرفدار که وسط صفحه هست اموزش اینم بهم بدی ممنونت میشم هر چیزی رو نمیشه هر جایی هوک کرد ،اونی که شما میخای خودش ماژول هست و تعریف شده که وسط باشه .همه اسلایدر ها وسط صفحه لود میشن و شما از قسمت موقعیت ها میتونی تنظیم کنی نسبت به بقیه ماژولهای وسط صفحه کجا قراربگیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 اخه پرستا شاپ که ماژول اسلاید شویی نداره من میخاستم خودم یه اسلاید شو اسکریپتشو بگیرم و تبدلی به کد کنم و بزارم تو یه بلوک که وسط سایت هست همین وگرنه اسلاید شو اصلا من اسلاید شو درست حسابی برای پرستا ساپ تا الان ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 این کار کار ساده ای نیست و به کلی برنامه نویسی و همینطور تسلط به php نیاز داره اما شدنیه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 نمیشه یه بلوک رو به گرفت ویرایش کرد یا این بلوک منو هستش تو ماژول ها که متن صفحه اول رو نشون میده..... نمیشه تو این کد اسلاید شو گذاشت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .