m like mother ارسال شده در آبان 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2016 سلاممن میخوام وقتی مشتری تو صفحه محصول است یه سری مشخصات مثل سایز بیاید که اگر انتخاب کنه محصولات اون مشخصه رو نشون بده .. و در بالای صفحه میخوام باشه نه کنار ... کدوم ماژول هست ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2016 دروداز قسمت ترکیبات محصول میتونید همه این کارها رو انجام بدیدآموزش ترکیبات رو در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در آبان 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2016 اونها رو بلدم انجام دادم ترکیب می سازم و ساختم. میخواستم در واقع بلوکش رو نشون بده رفتم تو تنظیمات - قالب ها ، یه "مشخصات" داشت تیک زدم که تو ستون سمت راست بیاد اما نیومد . ستون هم فعاله .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2016 آدرس سایت بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در آبان 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 سلام خودم پیداش کردم.ماژول ناوبری لایه ها ست . فعالش کنید. بعد مثلا تو ستون سمت چپ یا راست بذارید.بعد تو تنظیمات این ماژول ، در قسمت قالب ، ویرایش رو بزنید. براش تعیین کنید که تو کدوم دسته بندی ها میخواهید اینها نمایش داده بشه ( مثلا اگر موبایل می فروشید دو سیمکارته ، فلاش دار ، 4G یا هر مشخصه دیگر که کاربر می توانید فیلتر کرده و راحت تر جستجو کنید )در قسمت پایین هم تعیین می کنید که چه مشخصه ها یا ویژگی ها رو نشون بده به مشتری برای انتخاب. هم از قسمت مشخصه ها هم از ویژگی ها قابل انتخاب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .