[email protected] ارسال شده در آبان 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2016 با سلام . من هر کاری میکنم که محصول جدید وارد کنم با .... فیلد link_rewrite (پارسی (Persian)) نامعتبر است. .... رو به رو میشم .باید چکار کنم ... هیچی نمیتونم وارد کنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2016 همیشه قبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید در برخی نسخه های پرستاشاپ ممکنه با لود نشدن تب سئو این خطا رو بگیرید.برای حلش بهتره قبل از ذخیره یک بار تمام تب های بخش ویرایش محصول رو ببینید و ذخیره کنید برای فعال کردن لینک آشنای بومی به مسیر زیر برید.تنظیمات 》 seo و url هاو گزینه های مورد نظرتون را فعال کنید. دقت کنید توی فیلد نام محصول کاراکتر غیر مجاز وارد نکرده باشیدمثلا:نیم فاصله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elcshop ارسال شده در شهریور 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2019 با تشکر من اگر بخوام کاراکتر نیم فاصله و یا مساوی= وارد کنم چکار کنم چون در صورت وارد کردن این کاراکترها این اخاطار میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .