matmat ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 سلامبعد از کلی دردسر و نصب کردن فروشگاه که با کشور ایران مشکل داشت و نصب نمیشد کشور را گذاشتم رو انگلیس و نصب شد و حالا که نصب تمام شد پوشه ی اینستال را حذف کردمولی صفحه ی اصلی سایت هی ارجاع داده میشه به اینستال و مینویسه http://pres.jazireagahi.ir/ نکته ی دیگه اینکه به خاطر همون مشکل نصب الان واحد پولم یورو شدهچکار کنم که تنظیمات مربوط به ایران بیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 درودهیچ ارجاعی مشاهده نشدواحد پول شما هم تومان هستموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matmat ارسال شده در آبان 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2016 آقا صفحه اصلی را نشون نمیده کهاما با یک مرورگر دیگه باز کردم نشون داد!!!انگار توی قسمت کوکی ها کامل سایت ذخیره شده و اصلا وارد صفحه اصلی نمیشه!!!من این مشکل را توی قسمت تنظیمات هم دارم!!!چکار باید بکنم؟توی تنظیمات روی قسمت ارز کلیک کردم و از لاگین خارج شده بود و صفحه ی لاگین اومد بعد حالا هربار میخوام رو ارز کلیک کنم باز صفحه لاگین میاد چرا این مدلیه این پرستا شاپ خیلی مسخره است یه صفحه را برا همیشه ذخیره میکنه دیگه جدیدش نمیکنه اصلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2016 سایتتون بدون مشکل بالا میاد.احتمالا مشکل از مرورگر شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matmat ارسال شده در آبان 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2016 اخه فقط با همین سایت به این مشکل برخوردممن سه چهارتا سایت دیگه دارم تو قسمت مدیریتشون میرم اونا وردپرس و اوپن کارت و جوملا هستاما هیچوقت دچار این مشکل نشدم!!گفتم شاید از تنظیمات خود پرستاشاپ باشه که ذخیره میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2016 کش مرورگرتونو با ctrl, F5 خالی کنید. ببنید حل میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .