koroshcomputer ارسال شده در آبان 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2016 با سلام من در هنگام نصب با خطای تکرار نصب مواجه شدم و چند بار تکرار نصب کردم و بلخره ارور لاگ رو که نگاه کردم برای همه دفعات اینو زده[25-Aug-2016 11:18:59 Asia/Tehran] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/xxxxx/public_html/classes/shop/Shop.php on line 337در ضمن قبل از نصب روی همین سایت پرستا 1.6.1.5 نصب بود که بعلت برخی مشکلات اقدام به نصب مجدد کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 نصب مجدد یعنی چی ؟؟؟ یعنی رو پرستا موجود یه پرستای دیگه نصب کردین ؟؟ لطفا کمی توضیح بدین مفهوم نیست نصب مجدد درست نیست شما باید دیتابیس رو جدید بسازی و کل فایل های پرستاشاپ قبلی رو پاک کنی و جدید بریزی(یعنی دیتابیس و دایرکتوری پرستاشاپ شما نباید پر باشه )موفق باشی اگه حل شد مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 با سلاممن کل هاست رو پاک کردم و دیتابیس جدید ساخته بودممشکل از طرف سرور بود با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .