hadishad ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 باسلاممن از پرستای 1.6.0.6 استفاده میکنم که ماژول اسلایدر تولیدکننده رو نصب کردم روش و بخوبی کار میکردامروز وقتی امتحانش کردم و روی یک برند کلیک کردم، صفحه رو پیدا نکرد و به اصطلاح ارور page not found اورد تو url و نمایشگر!مشکل چیه!!!!!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 درود ، شاید با ورژن پرستا شما سازگار نباشه آدرس سایت بدید واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در آبان 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 درود ، شاید با ورژن پرستا شما سازگار نباشه آدرس سایت بدیدwww.manodigital.irآخه ماه پیش یا تایمای دیگه به خوبی کار میکرد!!!یه سری مشکلای دیگه ای هم بوجود اومده، مثل عدم نمایش عکسایی که آپلود کردم!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در آبان 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 www.manodigital.irآخه ماه پیش یا تایمای دیگه به خوبی کار میکرد!!!یه سری مشکلای دیگه ای هم بوجود اومده، مثل عدم نمایش عکسایی که آپلود کردم!!!چرا کسی جواب نمیده!!!!!!؟:| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 دوست عزیز باید کسی مشکل مشابه شما رو داشته و حلش کرده باشه که پاسخ شما رو بده.راهنمایی توی انجمن اختیاری هست در صورتی که نیاز به رفع مشکل دارید می تونید با خرید بسته خدمات فنی درخواستتون رو در بخش تیکت مطرح کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .