amordadard ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شمابنده قالب مینا را خریداری نصب و فعال نموده ام ضمن سپاس از قالب زیبایی که ارایه داده اید در خصوص ماژول های محصولات پرفروش و محصولات تازه مشکلی برای بنده به وجود آمده است و آن هم اینکه با اینکه دکمه فعال بودن ماژول درصورتی که محصولی موجود نباشد را زدم باز هم محصولی را نمایش نمیدهد در پرطرف دارترین محصولات قسمتی وجود دارد که با انتخاب آن میتوانم مشخص کنم از په شاخه ای محصولات را نمایش دهد و مشکل رفع شد اما در این ماژول ها قسمتی وجود ندارد سپاس گذار خواهم بود اگر راهنمایی نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 سلام بر شما.محولات پرفروش و محصولات جدید به صورت خودکار محصولات رو نمایش می دن. شما نمی تونید انتخاب کنید کدوم محصول توی ماژول پرفروش باشه چون محصولی که فروخته بشه توی این لیست قرار می گیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amordadard ارسال شده در آبان 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 با سپاس از پاسخ شمامتاسفانه فکر کنم منظور خودم را درست بیان نکرده ام بنده به هیچ عنوان نمیخواهم که محصولاتی که میخواهم در این قسمت ها نمایش داده شود بنده فروشگاه را به تازگی راه اندازی کرده ام و تبلیغات اش را شروع نکرده ام بنابراین مشکلی که پیش می اید این است که فروشی ندارم تا بتواند ماژول پرفروشترین ها را نشان دهد و تعداد محصولاتم نیز اندک است بنابراین در رابطه با جدیدترین محصولات نیز مشکل دارم در این ماژول ها گزینه ای وجود دارد با عنوان نمایش همیشگی بلوک که در توضیحاتش نوشته شده حتی اگر محصولی برای نمایش وجود ندارد سیستم خود محصولاتی را نشان دهد بنده این گزینه را روشن کرده ام اما باز هم محصولی را نمایش نمیدهد چگونه این مشکل را رفع کنم.با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 نه نه این گزینه برای این نیست که محصول نشون بده اگه فعالش کنید. اون ماژول رو با عنوانش نشون میده خالی و بدون محتوا. و هیچ محصولی رو اضافه نمیکنه خودش. فقط اونو توی جایگاه نشون میده.برای محصولات جدید که مشکلی نیست. چند تا محصول اضافه کنید تا نشون بده.برای پرفروش هم خودتون چند تا خرید بکنید تا اون بلوک خالی نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amordadard ارسال شده در آبان 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 نه نه این گزینه برای این نیست که محصول نشون بده اگه فعالش کنید. اون ماژول رو با عنوانش نشون میده خالی و بدون محتوا. و هیچ محصولی رو اضافه نمیکنه خودش. فقط اونو توی جایگاه نشون میده.برای محصولات جدید که مشکلی نیست. چند تا محصول اضافه کنید تا نشون بده.برای پرفروش هم خودتون چند تا خرید بکنید تا اون بلوک خالی نباشهبا سپاس لطف کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .