shikotak ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 سلاممن یه حامل دارم که تا قبل از آپدیت درست کار می کرد اما الان اعمال نمیشه روی کالاها و همه اش میزنه حمل رایگان.هرچی به ذهنم می رسید چک کردم اما درست نمیشهحامل وابسته به وزن تعریف کردم. کالاها هم توی همون رنج وزن هستند اما روش قیمت حمل اعمال نمیشه همه اش میزنه رایگانبه نظرتون مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 به نظرتون کجای کار من اشتباه کردم که الان حامل اعمال نمیشه؟ تا قبلش درست اعمال میشد اما الان میزنه رایگاناگر پاک کنم دوباره تعریف کنم درست میشه؟و آیا باید دوباره برم برای همه کالاهایی که این حامل براشون تعریف شده انتخاب کنم براشون؟http://uupload.ir/files/vly3_hamel.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 باید چک کنید هم واسه محصولات ببینید وزن ها درست وارد شدن توی خامل ها هم چک کنید وزن ها درست تعریف شدن یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 باید چک کنید هم واسه محصولات ببینید وزن ها درست وارد شدن توی خامل ها هم چک کنید وزن ها درست تعریف شدن یا خیربله درست تعریف شده. قبلش هم از همین حامل استفاده می شد اما اعمال می شد هزینه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 تیکت بزنید تا واستون بررسی کنند دیگه اینجوری نمیشه مشکل رو پیدا کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .