tenderboy ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 سلام . کسی از دوستان میشه بی زحمت آموزش سرویس cookie-free domains رو برای پرستاشاپ بگه . من توی نت سرچ کردم برای پرستاشاپ نبود و برخیشو که امتحان کردم جواب نگرفتمممنون میشم یه آموزش کلی بزارین که مورد استفاده همه ی بچه ها باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2016 توضیحی که در حد انجمن میشه داد اینه که شما مثلا یک دامنه یا ساب دامنه جدید را روی دامنه فعلیتون پارک میکنید. سپس میتونید تنظیمات حذف کوکی رو از طریق htaccess انجام بدید و خیلی مرتبط با پرستاشاپ نیست. سپس از بخش سرور رسانه دامین ها رو وارد کنید و از طریق سایت هایی مثل gtmetrix صحت تنظیمات را بررسی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در آذر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 توضیحی که در حد انجمن میشه داد اینه که شما مثلا یک دامنه یا ساب دامنه جدید را روی دامنه فعلیتون پارک میکنید. سپس میتونید تنظیمات حذف کوکی رو از طریق htaccess انجام بدید و خیلی مرتبط با پرستاشاپ نیست. سپس از بخش سرور رسانه دامین ها رو وارد کنید و از طریق سایت هایی مثل gtmetrix صحت تنظیمات را بررسی کنید. یعنی کاربرد توی پرستاشاپ نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .