shafabakhsh.org ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 سلام،هر چی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم!!در ماژول تماس با ما فقط ایمیل و شماره تماس میشه وارد کرد!من می خوام آدرس رو هم در صفحه تماس با ما نشون بدم ، مثل این سایت:prestatool s.ir/contact-us(لینک رو خودتون دستی تصحیح کنید)همچنین می خوام کد کپچا هم داشته باشه.ایا ماژولی برای این کار هست؟یا میشه ماژول پیش فرض رو برای این کار تنظیم کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 در فایل contact-form.tpl در پوشه قالب تغییرات رو به صورت کد html وارد کنید. واکنش ها : shafabakhsh.org 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrali1234 ارسال شده در شهریور 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2017 در فایل contact-form.tpl در پوشه قالب تغییرات رو به صورت کد html وارد کنید. <html> <h3><meta charset="utf-8"> شماره تماس مدیر سایت: ادرس: </h3> </html> اینطوری درسته؟ و کجا باید قرار بگیره تا نشون داده بشه؟ من که موفق نشدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .