shikotak ارسال شده در آذر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2016 سلاممن میخام کد پشتیبانی آنلاین رو داخل سایتم بزارم اما نمیدونم کجا باید بزارممیشه راهنمایی کنید که کدوم بخش باید بزارم واکنش ها : karmand 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2016 از یک ماژول html واسه این کار استفاده کنید توی انجمن هست جستجو کنید واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 ماژول htmlbox از انجمن گرفتم و نصب کردم و کد html یک ابزار رو هم داخلش گذاشتم اما اتفاقی نیفتاد یعنی روی سایتم چیزی نشون نمیدهبرای اطمینان کامپایل هم کردم فایده نداشتتو قسمت موقعیت ها هم چک کردم قسمت display footer وجود داره.چکار باید بکنم که نشون بده روی سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 باید توی بلاک راست یا چپ قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 باید توی بلاک راست یا چپ قرار بدیداونجا هم هست اما نشون نمیده. کلا نمیدونم چرا همه جا هست . هم فوتر هم بلوک راست هم چپباید یجا باشه فقط؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 فقط باید توی بلاک راست یا چپ قرار بدید من تست کردم هیچ مشکلی نبود با همین ماژول HTMLBOX و قالب دیفالت واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 فقط باید توی بلاک راست یا چپ قرار بدید من تست کردم هیچ مشکلی نبود با همین ماژول HTMLBOX و قالب دیفالت فقط الان تو بلاک سمت راست هست اما بازم نشون نمیده. کجا ممکنه اشتباه کرده باشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 بلاک سمت چپ قرار بدید تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 این شد. الان باید یه پنجره پایین صفحه نشون می داد اصلا نباید توی ستون سمت راست یا چپ نشونش بدهhttp://uupload.ir/files/zk5_1.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 این سایت ببینید از همین ابزار استفاده کرده اما خیلی خوب داره نشون میدهhttp://poostkala.comاگر ممکنه لینک تاپیکی که شما ازش ماژول گرفتید بدید شاید ماژول ایراد داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 دوست عزیز شما که از اول نگفتید میخواهید اینجوری قرار بدید لطفا در ارسال هاتون دقت کنید و توضیح کافی بدید .برای این کار شما در قسمت تنظیمات 1 ابزار گزینه : نمایش پنجره گفتگو کاربران در پایین صفحهرو تیک بزنید سپس کد رو کپی کنید وارد پوشه قالب خودتون بشید فایل footer.tpl رو باز کنید پایین صفحه قبل از تگ </body> کد رو قرار بدیدموفق باشید / نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 شرمنده. اما وقتی کد میزارم صفحه سفید میشه. این مشکل با زوپیم هم داشتم که بعد اینکه کد میزارم سفحه رو سفید نمایشه میده </div> </div><!-- #page -->{/if}{include file="$tpl_dir./global.tpl"}<!-- Online Support by www.1abzar.com ---><script> var offline_text="پیغام بگذارید"; var online_text="پشتیبانی آنلاین می باشد"; var first_text="کاربر گرامی ، بخش پشتیبانی سایت آماده پاسخگویی به شما می باشد. جهت شروع گفتگو نام خود را وارد کنید :"; var rangbg="76BE0E"; var rangtxt="FFFFFF";</script><script type="text/javascript" src="http://online.1abzar.com/1abzar-mini.php?admin=3053136&mail=1&poz=right"></script><divstyle="display:none"><h3><a href="http://www.1abzar.com">پشتیبانی</a></h3></div> <!-- Online Support by www.1abzar.com ---> </body></html> از بین کدهایی که هست یه مورد هست که مثل همون سایتی هست که لینکش گذاشتم که با گذاشتن کدش اصلا تغییری ایجاد نمیشه و دو مورد دیگه رو هم میزارم صفحه سفید میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 صفحه که سفید میشه دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2016 این پیام میده بعد از اینکه دیباگ روشن می کنمFatal error: Uncaught --> Smarty Compiler: Syntax error in template "/home/shiktak/public_html/themes/parmis/footer.tpl" on line 101 "<style>#abzar-online-support{position:fixed;z-index:20000;bottom:10px;right:10px}</style><script type="text/javascript" src="http://online.1abzar.com/1abzar.php?admin=3053136&mod=3"></script><divstyle="display:none"><h3><a href="http://www.1abzar.com">پشتیبانی</a></h3></div>" - Unexpected ":", expected one of: "}" <-- thrown in /home/shiktak/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 101 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2016 این خطا چی نشون میده؟باید چکارش کرد که درست شه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در آذر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2016 این کد که جاوا اسکریپتم داره بهتره انتها قالب باشه نه بلاک ها و قسمت body سایتشما فایل footer.tpl رو پیدا کنید و همون انتها این کد رو قرار بدید بعد بیاید تو مدیریت پرستا، از بخش کارایی کامپایل اجباری رو بزنید و یک بار سایتتو با F5 ری لود کنید دوباره برگدید از کامپایل اجباری برش دارید فکر نکنم مشکلی پیش بیاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2016 این کد که جاوا اسکریپتم داره بهتره انتها قالب باشه نه بلاک ها و قسمت body سایتشما فایل footer.tpl رو پیدا کنید و همون انتها این کد رو قرار بدید بعد بیاید تو مدیریت پرستا، از بخش کارایی کامپایل اجباری رو بزنید و یک بار سایتتو با F5 ری لود کنید دوباره برگدید از کامپایل اجباری برش دارید فکر نکنم مشکلی پیش بیاره تو فایل footer.tpl این کار انجام دادم اما بعد از اینکه کد میزارم صفحه رو سفید نشون میدهاصلا به کامپایلم نمیرسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 دوستان کسی این مازول نصب کرده که بتونه به من هم کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 یا کد رو غلط قرار میدید یا سایتتون مشکل داره / تیکت بزنید درخواست بررسی فنی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karmand ارسال شده در اسفند 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2016 اقا یکی هم به داد ما برسه من قالبم پرواز هستش از کجا کد این یک ابزار رو اضافه بکنم به سایتم از فوتر امتحان کردم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 چون خودم این تاپیک ایجاد کردم بگم که یک ابزار به هیچ عنوان برای سایت توصیه نمیشه. همونطور که دوستان هم امتحان کردن نصبش برای افرادی که آشنایی ندارن سخت هست و به علاوه خیلی سرعت لود سایت کند می کنه. بهتره از ابزار zopim استفاده کنید. توضیح اینکه با آموزش موجود در انجمن خیلی راحت نصبش کردم و امکاناتش هم خیلی بیشتره. به اضافه اینکه سرعت لود کم نمی کنه و گویا مشکلی با ایرانم نداره دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .