tenderboy ارسال شده در آذر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2016 با سلاممن تقریبا روزانه سایتم رو آپدیت میکنم و محصول اضافه میکنم . وبلاگ هم دارم که اونم چند روز یکبار آپدیت میکنم . بازدیدهای خوبی هم دارم . رنک سایتم تا 800 ایران و49000گلوبال هم اومد.اما الان یکماهه دوباره داره می ره بالا و به 4300 ایران و 74000گلوبال رسیده . چیکار کنم به نظرتون؟http://www.mehrabstore.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2016 شما قرار نیست فقط رنک سایتتون رو پایش کنید. باید ورودی های موتورهای جستجو رو بررسی کنید و ببینید توی چه کلماتی اول و دوم سوم و ... هستید و چه ورودی های از موتورهای جستجو دارید. باید بررسی کنید که توی چه کلماتی افت کردید و چه کسی جای شمارو گرفته و خیلی مسائل این چنین که مربوط هست به آموزش های سئو و یک سری مباحث تخصصی هست که باید مطالعه و هزینه کردن برای دریافت مشاوره (آنلاین و غیر آنلاین) میتونید آشنا بشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .