s.e.mohammadi ارسال شده در آذر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2016 با سلام در صورت امکان چندین هاستینگ معتبر که جواب پس داده باشند رو دوستان معرفی کنند برای هاستینگ فروشگاه که با درگاه های پرداخت مشکلی نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2016 درود , به صورت قطعی نمیشه پاسخ داد اینجا ایران هست ممکنه یه روز خوب باشه یه روز بد و پیشنهاد ما مسئولیت میاره /هاست خوب هاستی هست که محدودیت های کمتری ایجاد کنه و مواردی که درخواست بدید رو افزایش بدن یا فعال کنند واستونپیشنهاد من هاست نت افراز هست ما چند مدتی که داریم باهاشون کار میکنیم خوب عمل کردند و پشتیبانی خوبی دارند .هاست مناسب برای پرستاشاپ و تنظیمات مربوطه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در آذر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2016 سلام دوستاندیتا 98 خیلی عالیه خوم دارم ازش استفاده میکنم. قیمتاش خیلی خوبه در کنارش محدودیتی هم نداره و پشتیبانی قوی ای هم دارهhttp://www.data98.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .