ashkan ارسال شده در مرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2012 سلام خدمت دوستان گرامی و مدیریت انجمن پشتیبانی پرستا شاپ من حدود 3 ماه پیش آخرین نسخه پرستارو روی هاست نصب کردم و تا الان مشکلی نداشت هاستم مجانی نیست و راحت باهاش کار می کردم اما یه دفعه با افزودن یه محصول جدید ستون وسطی یا به عبارتی center side فروشگاه که پوستر و مشاهده و افزودن به سبد خرید و نشون می داد پاک شد ولی دو ستون کناری اون هنوز هستن خودمو کشتم ولی نفهمیدم مشکلش از کجاست لطفا اگه می تونید کمکم کنید ممنون .... لینک سایت:www.pabdana.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2012 احتمالا ماژولها از هوک خارج شدن . شما لطف کنید یه کارمند ایجاد کنید و یا اطلاعات ورود به مدیریت رو برام پیام خصوصی بدید تا حل کنم مشکلتون رو . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sootac ارسال شده در مرداد 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2012 میتونید توضیح بدین از چه ماژولی برای نمایش محصولات تو قسمت featured products در صفحه اصلی استفاده کردین؟ سلام خدمت دوستان گرامی و مدیریت انجمن پشتیبانی پرستا شاپ من حدود 3 ماه پیش آخرین نسخه پرستارو روی هاست نصب کردم و تا الان مشکلی نداشت هاستم مجانی نیست و راحت باهاش کار می کردم اما یه دفعه با افزودن یه محصول جدید ستون وسطی یا به عبارتی center side فروشگاه که پوستر و مشاهده و افزودن به سبد خرید و نشون می داد پاک شد ولی دو ستون کناری اون هنوز هستن خودمو کشتم ولی نفهمیدم مشکلش از کجاست لطفا اگه می تونید کمکم کنید ممنون .... لینک سایت:www.pabdana.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مرداد 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2012 این ماژول homefeaturedm.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin khan20 ارسال شده در مرداد 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2012 میتونید توضیح بدین از چه ماژولی برای نمایش محصولات تو قسمت featured products در صفحه اصلی استفاده کردین؟ سلام خدمت دوستان گرامی و مدیریت انجمن پشتیبانی پرستا شاپ من حدود 3 ماه پیش آخرین نسخه پرستارو روی هاست نصب کردم و تا الان مشکلی نداشت هاستم مجانی نیست و راحت باهاش کار می کردم اما یه دفعه با افزودن یه محصول جدید ستون وسطی یا به عبارتی center side فروشگاه که پوستر و مشاهده و افزودن به سبد خرید و نشون می داد پاک شد ولی دو ستون کناری اون هنوز هستن خودمو کشتم ولی نفهمیدم مشکلش از کجاست لطفا اگه می تونید کمکم کنید ممنون .... لینک سایت:www.pabdana.ir ایشون از ماژل movingfeatured استفاده کردند movingfeatured.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .