pcpsoft ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 سلام بنده حامل های پستی رو باتوجه به نرخ ها و وزن ها درست کردماما در قسمت بسته امانات نوشته برای بیشتر از 2 کیلوگرم به ازای هر کیلو 2100 توماناینو چطور باید تعریف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcpsoft ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 ببینید من حامل های پستی رو تعریف کردم طبق آموزشاما اجناس فروشگاه من معمولا وزنشون بیشتر از 2 کیلوگرم هستش,توی نرخ نامه پست تا وزن 2 کیلوگرم رو تعریف کرده و برای 2 کیلو به بالا گفته هر کیلو اضافه مثلا 2100 تومنحالا من اینو چطور تعریف کنم که برای اجناس بالای 2 کیلو به ازای هرکیلو مبلغ گفته شده اضافه شهدر ضمن نمیشه 1 کیلو 1 کیلو هم تعریف کنم چون بعضی از اجناس فروشگاه بالای 150 کیلو هستن و فکر نکنم تعریفش کاره جالبی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2016 میانگین بگیرید. مثلا 2 تا 6 کیلوگرم رو هزینه 4 کیلو بزنید. برای 6 تا 10 کیلو هم هزینه 8 کیلو. به همین ترتیب برید بالا.هرچقدر برین بالاتر چون هزیه پست به نسب قیمت محصول ناچیز میشه از طرفی هم چون میانگین گرفتید تقریبا سود و زیانش نصف میشه و همپوشانی داره واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .