mosayeb256 ارسال شده در آذر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 با سلام و خسته نباشید به همه دوستانترتیب ویژگی ها برای وارد کردن در بخش مدیریت برای من مهم هست ، در بخش ویژگیهای محصول این ترتیب رو درست کردم ولی وقتی می خوام محصول وارد کنم به این ترتیب نیست ، چطور میشه این ترتیب رو درست کرد ؟ خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 سلام بر شما.الان برای شما کجا عوض نمیشه؟من وقتی از توی منوی کاتالوگ >> ویژگی ها تغیری توی جایگاه ویژگی میدم هم توی بخش کاربری و توی مدیریت و صفحه محصول >> تب ویژگی ها تغییرات اعمال میشه واکنش ها : mosayeb256 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosayeb256 ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 منوی کاتالوگ >> ویژگی ها تغییر رو میزنم ولی وقت وارد کردن محصول به اون ترتیب نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 منوی کاتالوگ >> ویژگی ها تغییر رو میزنم ولی وقت وارد کردن محصول به اون ترتیب نیستباید تغییر کنه توی هر سه قسمت.اگه براتون خیلی مهم و ضروری خست این مسئله می تونید از بخش تیکت درخواست بررسی فنی بدید. واکنش ها : mosayeb256 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .