mahditousi ارسال شده در آذر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2016 سلام دوستانمن میخوام این کلمه مدیریت محتوا رو حذف کنم چیکار باید کرد.میخوام بعد از شاخه خانه بلافاصله بنویسه قوانین حقوقی.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 مدیریت محتوا یه چیز کلی هست که شما میتونید هر صفحه ای رو از قسمت تنظیمات > مدیریت محتوا اضافه کنید اگه تغییر بدید برای کلیه صفحاتی که بعدا ایجاد میکنید با همون نام ایجاد میشه / برای تغییر میتونید از قسمت ترجمه ها تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahditousi ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 مدیریت محتوا یه چیز کلی هست که شما میتونید هر صفحه ای رو از قسمت تنظیمات > مدیریت محتوا اضافه کنید اگه تغییر بدید برای کلیه صفحاتی که بعدا ایجاد میکنید با همون نام ایجاد میشه / برای تغییر میتونید از قسمت ترجمه ها تغییر بدیدمیشه یه مقدار کامل تر توضیح بدید چکار باید کرد؟چه چیزی اضافه یا کم باید بشه بنده دو ماهه دارم با پرستا کار میکنم زیاد وارد نیستمتشکر واکنش ها : mahditousi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 بومی سازی > ترجمه هاترجمه های بخش کاربری > قالب مورد استفاده > زبان فارسی > اصلاح > جستجوی کلمه > جایگزینی واکنش ها : mahditousi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahditousi ارسال شده در آذر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 بومی سازی > ترجمه هاترجمه های بخش کاربری > قالب مورد استفاده > زبان فارسی > اصلاح > جستجوی کلمه > جایگزینیخدا خیرت بده ممنون حل شد واکنش ها : mahditousi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .